Ustø kurs i Vågsbunnen

Restaurant XVI varter opp med store smaker og stil, endeløs venting og manglende servering.

Publisert Publisert

KVEITE: Kjøkkenet er modig, men sprikende. Kveiten er en godt sammensatt rett, men blir servert for salt. Foto: Odd Mehus

Les hele saken med abonnement

Mer fra BT magasinet

  1. BT MAGASINET

    Denne familiens feriehus er blitt en attraksjon i Øygarden

  2. BT MAGASINET

    «Av alt som er gale på NHH, må mannskoret Svæveru’ være det verste, sa jeg. Så møtte jeg dirigenten.»

  3. BT MAGASINET

    – Det sitter mange fiskesluker der nede. Mange aner jo ikke at ubåten ligger her.

  4. BT MAGASINET

    Like etter at dette bildet ble tatt, falt Steffen nedover fjellet. Og 18 år av livet ble visket bort.

  5. BT MAGASINET

    – Vi snakker helt uhemmet om aktuelle babytemaer

  6. BT MAGASINET

    «Endelig har vi et forsprang på hovedstaden!»