Noen av dem går så det griner. Andre av Bergens topprestauranter er stadig konkurstruet.

Hvorfor er det så store forskjeller blant Bergens topprestauranter?

Publisert Publisert

Ekspertene hvisket om en mulig Michelin-stjerne. BTs anmeldere har gitt dem høyest mulig score tre ganger på rad. «Bare bedre og bedre», lød dommen etter siste besøk.

Likevel har gründerne bak Bare-konseptet havnet i en økonomisk sirup. 500.000 kroner i ubetalt moms og trusler om konkurs.

Les hele saken med abonnement

Mer fra BT magasinet

  1. BT MAGASINET

    – Jeg vil se alt det jeg minnes så godt før jeg dør

  2. BT MAGASINET

    «Tacokrigen tilspisser seg»

  3. BT MAGASINET

    Denne familiens feriehus er blitt en attraksjon i Øygarden

  4. BT MAGASINET

    «Av alt som er gale på NHH, må mannskoret Svæveru’ være det verste, sa jeg. Så møtte jeg dirigenten.»

  5. BT MAGASINET

    – Det sitter mange fiskesluker der nede. Mange aner jo ikke at ubåten ligger her.

  6. BT MAGASINET

    Like etter at dette bildet ble tatt, falt Steffen nedover fjellet. Og 18 år av livet ble visket bort.