«Smakene er så markante og rene at du kan kjenne hvor hver og en av dem treffer på tungen»

Restaurant 1877 løfter frem den norske bonden, og tar deg med på en kulinarisk ferd gjennom norsk mathistorie.

Publisert Publisert

FORRETT: Den rå kveiten serveres på saltstein med soya, syltet sennepsfrø og koriandermajones. Foto: ODD MEHUS

Les hele saken med abonnement

Mer fra BT magasinet

  1. BT MAGASINET

    «Bli bergtatt du også»

  2. BT MAGASINET

    – Folk sier at har du først bodd i Sandviken, flytter du aldri herfra. Det gjelder for meg også.

  3. BT MAGASINET

    Her er milliardærkokken ved Bjorøy: – Det var visst det beste han hadde smakt

  4. BT MAGASINET

    Ungene var alene i en kano, ropte konen min. «Lite sannsynlig. De kan jo ikke svømme», svarte jeg. «Nettopp», sa hun.

  5. BT MAGASINET

    – Denne godt skjulte restauranten er Bergens kanskje vakreste uteservering

  6. BT MAGASINET

    Da Birger var liten, forsto han ikke ordene som ble slengt etter ham. Men han skjønte det var ment negativt.