«Smakene er så markante og rene at du kan kjenne hvor hver og en av dem treffer på tungen»

FORRETT: Den rå kveiten serveres på saltstein med soya, syltet sennepsfrø og koriandermajones. Foto: ODD MEHUS

Restaurant 1877 løfter frem den norske bonden, og tar deg med på en kulinarisk ferd gjennom norsk mathistorie.

Les hele saken med abonnement

Mer fra BT magasinet

  1. BT MAGASINET

    Mie (68) flyttet fra vennene og livet i Bergen. Alt for å være nær barnebarna.

  2. BT MAGASINET

    For 131 år siden var det et luksushotell. Et samboerpar på jobbjakt har lagt store planer.

  3. BT MAGASINET

    Tom drømte om å bo i byen. Tilfeldigvis fant han noen som ville bytte hus med ham.

  4. BT MAGASINET

    26 ting denne våren som Christian ikke så komme

  5. BT MAGASINET

    To måneder skiller Knut og Mathias. Slik fant mødrene ut at de var brødre.

  6. BT MAGASINET

    Dette stedet får full pott av BTs matanmelder