Takk for maten

Etter fire år som restaurantanmelder for Bergens Tidende sier jeg takk for maten. Her er mine erfaringer – og fremtidsønsker for matbyen Bergen.

Publisert Publisert

FØRSTE TEST: Bare restaurant i Hotel Norge var den første Amanda Bahl anmeldte for BT. Senere flyttet den til Børsen på Vågsallmenningen, og er i dag byens mest eksklusive restaurant, mener hun. Foto: Odd Mehus

Les hele saken med abonnement

Mer fra BT magasinet

  1. BT MAGASINET

    Barndomsvennen startet væpnet gruppe. – Jeg ble forskrekket.

  2. BT MAGASINET

    Kjartan løy om at han måtte jobbe overtid. Hjemme ventet Sally skuffet. Så skjønte hun det.

  3. BT MAGASINET

    Roy Helges sønn har panikkangst. – Jeg kan tenke: Herregud, Liam, nå må du skjerpe deg.

  4. BT MAGASINET

    – Ein må vera litt fornuftig og ikkje berre tenkja på at ein skal vera fin

  5. BT MAGASINET

    – Dette er rett og slett grisegodt

  6. BT MAGASINET

    Det startet med en samling i Nygårds­parken. Slik ble det en ny korona­bølge i Bergen.