Syk av mat

Dagens barn er så allergiske mot mat at det er blitt et folkehelseproblem. Hva har skjedd med oss — og med maten vår?

Kan han som ikke tåler melk, spise gluten? Kan eggeallergikeren spise tomat? Hvordan var det igjen?

Om noen minutter stormer 68 sultne unger inn dørene i matsalen på Hålandsdalen leirskole.

Les hele saken med abonnement

Mer fra BT magasinet

  1. BT MAGASINET

    Når andre ser boss, våkner snekkeren i Kenneth

  2. BT MAGASINET

    «Små føtter setter dype spor», sto det på en siste hilsen. Da Monica mistet sønnen, bestemte hun seg.

  3. BT MAGASINET

    – Det er masse tanker og følelser i musikk

  4. BT MAGASINET

    – Provoserende og lite forståelsesfullt

  5. BT MAGASINET

    Da flere ville ha furuen, sa Vilhelm nei. – Noen ganger kan man ikke bare tenke penger.

  6. BT MAGASINET

    Her forsker de på hvordan hjernen til Magnus kan utvikle seg raskere