Oppskrift på suksess

Spisekroken følger ikke trender. De serverer store porsjoner med solid tradisjonsmat, slik de har gjort i 22 år.

Publisert Publisert

DELIKAT: Kalvekjøttet er Spisekrokens signaturrett. Det er lett å merke at dette er restaurantens spesialitet. Foto: ODD MEHUS

Les hele saken med abonnement

Mer fra BT magasinet

  1. BT MAGASINET

    – Her står ikke det gode måltidet i sentrum

  2. BT MAGASINET

    Hun er gift, har to små barn og god jobb. – Mitt problem er at jeg blir for sint på barna.

  3. BT MAGASINET

    Trump ønsker å virke macho. Spesielt én gruppe liker det.

  4. BT MAGASINET

    Anette jobber på teststasjonen – helt uten betaling. – Jeg ønsker å gjøre en forskjell.

  5. BT MAGASINET

    «Gutten ga seg ikke og sa at jeg måtte velge hvem han skulle sende til sykehuset: søsteren min eller meg»

  6. BT MAGASINET

    – Jeg har kjørt bil med hjelm på hodet. Under ekstreme værforhold går det alltid et skred eller tre.