Oppskrift på suksess

Spisekroken følger ikke trender. De serverer store porsjoner med solid tradisjonsmat, slik de har gjort i 22 år.

Publisert Publisert

DELIKAT: Kalvekjøttet er Spisekrokens signaturrett. Det er lett å merke at dette er restaurantens spesialitet. Foto: ODD MEHUS

Les hele saken med abonnement

Mer fra BT magasinet

  1. BT MAGASINET

    Kvelden hørselen forsvant på Tennis Paradis

  2. BT MAGASINET

    Dette synes bergenserne om de nye søylene

  3. BT MAGASINET

    Da Rimma (84) skjønte at livet gikk mot slutten, reiste hun til sønnen i Bergen. På veien fikk hun korona.

  4. BT MAGASINET

    «Bli bergtatt du også»

  5. BT MAGASINET

    – Folk sier at har du først bodd i Sandviken, flytter du aldri herfra. Det gjelder for meg også.

  6. BT MAGASINET

    Her er milliardærkokken ved Bjorøy: – Det var visst det beste han hadde smakt