Oppskrift på suksess

Spisekroken følger ikke trender. De serverer store porsjoner med solid tradisjonsmat, slik de har gjort i 22 år.

Publisert Publisert

DELIKAT: Kalvekjøttet er Spisekrokens signaturrett. Det er lett å merke at dette er restaurantens spesialitet. Foto: ODD MEHUS

Les hele saken med abonnement

Mer fra BT magasinet

  1. BT MAGASINET

    – Når vi kommer hjem, skal jeg takke mor og far for den fine barndommen jeg har hatt

  2. BT MAGASINET

    Bien med nysatsing på Danmarks plass. BTs matanmelder er begeistret.

  3. BT MAGASINET

    Alt ble forlatt som det var. Se bergens­fotografens bilder av en knust by.

  4. BT MAGASINET

    – Jeg googlet flygel og vekt. Det var en kjempetabbe.

  5. BT MAGASINET

    Da kassen var tom, tok stamgjestene grep

  6. BT MAGASINET

    I hjemmesykepleien kjempet Tone mot klokken hver dag. Til slutt var begeret fullt.