Ut og spise i helgen? Få tips her.

Munken Bistro feirer femårsjubileum med ny femretters meny. Men tilbehør til middag er ikke godt nok.

Publisert Publisert

DESSERT: Sausen til pannacottaen er for syrlig, synes anmelderen. Foto: Odd Mehus

Les hele saken med abonnement

Mer fra BT magasinet

  1. BT MAGASINET

    Her er milliardærkokken ved Bjorøy: – Det var visst det beste han hadde smakt

  2. BT MAGASINET

    Ungene var alene i en kano, ropte konen min. «Lite sannsynlig. De kan jo ikke svømme», svarte jeg. «Nettopp», sa hun.

  3. BT MAGASINET

    – Denne godt skjulte restauranten er Bergens kanskje vakreste uteservering

  4. BT MAGASINET

    Da Birger var liten, forsto han ikke ordene som ble slengt etter ham. Men han skjønte det var ment negativt.

  5. BT MAGASINET

    Daniel skal donere egg og konen skal bære fosteret: – Det er en tøff prosess

  6. BT MAGASINET

    Da Marit døde, ble Åsa (85) på papiret «gjenlevende partner». Hun ønsker å bli kalt enke.