Jeg trodde jeg visste hva en god biff var, men det var før jeg krysset Småpudden

Med vedfyrt grill på kjøkkenet og tørrmodnet kjøtt på tallerkenen er Damsgård Restaurant et must for alle kjøttelskere.

Publisert Publisert

SNART MIDDAG: Souschef Pablo Pagaza forbereder biffkjøttet til grillen på Damsgård restaurant. Foto: Odd Mehus

Les hele saken med abonnement

Mer fra BT magasinet

  1. BT MAGASINET

    Kvelden hørselen forsvant på Tennis Paradis

  2. BT MAGASINET

    Dette synes bergenserne om de nye søylene

  3. BT MAGASINET

    Da Rimma (84) skjønte at livet gikk mot slutten, reiste hun til sønnen i Bergen. På veien fikk hun korona.

  4. BT MAGASINET

    «Bli bergtatt du også»

  5. BT MAGASINET

    – Folk sier at har du først bodd i Sandviken, flytter du aldri herfra. Det gjelder for meg også.

  6. BT MAGASINET

    Her er milliardærkokken ved Bjorøy: – Det var visst det beste han hadde smakt