Skjenkestove for vikinger

Ægir bryggeripub er et greit middagsalternativ på veien. Men med øl i verdensklasse er ikke maten helt på nivå.

Publisert Publisert

Ægir bryggeri åpnet i 2007 og var et av de første håndverksbryggeriene i Norge. De gikk i bresjen for å skape stor interesse for skummende lesk fra små, norskeide ølbryggeri.

Les hele saken med abonnement

Mer fra BT magasinet

  1. BT MAGASINET

    Sommeren 2020 mot årene før

  2. BT MAGASINET

    BT beklager – trekker matanmeldelse

  3. BT MAGASINET

    Dette er ikke et klubbtreff for Morgan-entusiaster. Det er familien Nordahl.

  4. BT MAGASINET

    Etter ni år helt uten venner, tok Steinar grep. Hans metode for å få nye kamerater er blitt kopiert av mange.

  5. BT MAGASINET

    – Jeg vil se alt det jeg minnes så godt før jeg dør

  6. BT MAGASINET

    «Tacokrigen tilspisser seg»