Michelin-bartenderens enkle løsninger

Fullt kjøleskap og ledig tid? Da vil Bares barsjef gjerne vise vei til enkle cocktails du kan lage hjemme nå i påsken.

– En god drink skal være velbalansert. Ingen av ingrediensene skal være for
fremtredende. Målebegeret er der for en grunn, sier barsjef Raymond Tungesvik (46).

Les hele saken med abonnement

Mer fra BT magasinet

  1. BT MAGASINET

    Folk i vest: – Jeg fikk hybel på selveste Stadion

  2. BT MAGASINET

    Kor einsame er alle desse einsame mennene?

  3. BT MAGASINET

    De skulle egentlig feire. Plutselig handlet alt om å redde Ambers liv.

  4. BT MAGASINET

    – Føltes som vi hadde ølbriller på dagen før visning

  5. BT MAGASINET

    Familien har fått nok: – Vi flytter ene og alene på grunn av skoleveien

  6. BT MAGASINET

    – Jeg kommer ikke på presse­konferanser for å vise meg velkledd