Michelin-bartenderens enkle løsninger

Fullt kjøleskap og ledig tid? Da vil Bares barsjef gjerne vise vei til enkle cocktails du kan lage hjemme nå i påsken.

Publisert Publisert

– En god drink skal være velbalansert. Ingen av ingrediensene skal være for
fremtredende. Målebegeret er der for en grunn, sier barsjef Raymond Tungesvik (46).

Les hele saken med abonnement

Mer fra BT magasinet

  1. BT MAGASINET

    – Min nye ferieby finnes ikke i virkeligheten. Dit drar jeg for å lade batteriene.

  2. BT MAGASINET

    «Ma Ma Thai overrasker»

  3. BT MAGASINET

    – Nå har jeg bestemt meg for å følge hjertet og bli med ham hjem til Portugal for å bli gårdsarbeider

  4. BT MAGASINET

    Sommeren 2020 mot årene før

  5. BT MAGASINET

    BT beklager – trekker matanmeldelse

  6. BT MAGASINET

    Dette er ikke et klubbtreff for Morgan-entusiaster. Det er familien Nordahl.