Gammelt og godt på Enhjørningen

Et måltid hos Enhjørningen er som en reise tilbake i tid. I historiske lokaler server voksne servitører klassisk sjømat, på den gamle måten.

Publisert Publisert

HANSATIDEN: Enhjørningen har servert sjømat siden 1983. Sporene fra den hanseatiske tiden sitter i veggene. Foto: Odd Mehus

Les hele saken med abonnement

Mer fra BT magasinet

  1. BT MAGASINET

    Hun er gift, har to små barn og god jobb. – Mitt problem er at jeg blir for sint på barna.

  2. BT MAGASINET

    Trump ønsker å virke macho. Spesielt én gruppe liker det.

  3. BT MAGASINET

    Anette jobber på teststasjonen – helt uten betaling. – Jeg ønsker å gjøre en forskjell.

  4. BT MAGASINET

    «Gutten ga seg ikke og sa at jeg måtte velge hvem han skulle sende til sykehuset: søsteren min eller meg»

  5. BT MAGASINET

    – Jeg har kjørt bil med hjelm på hodet. Under ekstreme værforhold går det alltid et skred eller tre.

  6. BT MAGASINET

    – Jeg var helt sikker på at hun ville ha meg, så jeg var ikke så nervøs