Gammelt og godt på Enhjørningen

HANSATIDEN: Enhjørningen har servert sjømat siden 1983. Sporene fra den hanseatiske tiden sitter i veggene. Foto: Odd Mehus

Et måltid hos Enhjørningen er som en reise tilbake i tid. I historiske lokaler server voksne servitører klassisk sjømat, på den gamle måten.

Les hele saken med abonnement

Mer fra BT magasinet

  1. BT MAGASINET

    Dette stedet får full pott av BTs matanmelder

  2. BT MAGASINET

    – Norge vil ikke gå tilbake til slik samfunnet var før

  3. BT MAGASINET

    Silikon-problemer, sa legene da hun fant en kul. Nå forbereder Waneska seg på å dø.

  4. BT MAGASINET

    Blåmandag på Roskilde-festivalen

  5. BT MAGASINET

    Han nekter å gi opp jakten. - Jeg fikk beskjed om at ulven har samme rett til å leve som meg.

  6. BT MAGASINET

    «Et skuffende sted»