Gammelt og godt på Enhjørningen

Et måltid hos Enhjørningen er som en reise tilbake i tid. I historiske lokaler server voksne servitører klassisk sjømat, på den gamle måten.

Publisert Publisert

HANSATIDEN: Enhjørningen har servert sjømat siden 1983. Sporene fra den hanseatiske tiden sitter i veggene. Foto: Odd Mehus

Les hele saken med abonnement

Mer fra BT magasinet

  1. BT MAGASINET

    Alt ble forlatt som det var. Se bergensfotografens bilder av en knust by.

  2. BT MAGASINET

    – Jeg googlet flygel og vekt. Det var en kjempetabbe.

  3. BT MAGASINET

    Da kassen var tom, tok stamgjestene grep

  4. BT MAGASINET

    Tone kjempet mot klokken hver dag i helsevesenet. Så bestemte hun seg.

  5. BT MAGASINET

    Paret fra Fana var lei av det travle livet. – I løpet av tre minutter bestemte vi oss.

  6. BT MAGASINET

    – Da jeg kom hit som flyktning, ble jeg spurt hva jeg drømte om å gjøre. Svaret var lett.