Siderturistene skal smake seg gjennom alle produsentene i Hardanger. – Det er sikkert 30 liter i båten allerede.

Det bobler over av siderentusiasme i Hardanger. Siden 2016 er antall siderbønder tredoblet, og næringen har satt seg hårete mål.

Publisert Publisert

Lenge var sideren i Hardanger forvist til gårdskjelleren. En drikk som ble hentet frem på varme sommerkvelder og som ofte ledet til rabalder hos ellers sindige hardinger.

I dag skaper de edle boblene samhold og dugnadsånd langs Hardangers fjordbredder og fjellskråninger.

Les hele saken med abonnement

Mer fra BT magasinet

  1. BT MAGASINET

    Sommeren 2020 mot årene før

  2. BT MAGASINET

    BT beklager – trekker matanmeldelse

  3. BT MAGASINET

    Dette er ikke et klubbtreff for Morgan-entusiaster. Det er familien Nordahl.

  4. BT MAGASINET

    Etter ni år helt uten venner, tok Steinar grep. Hans metode for å få nye kamerater er blitt kopiert av mange.

  5. BT MAGASINET

    – Jeg vil se alt det jeg minnes så godt før jeg dør

  6. BT MAGASINET

    «Tacokrigen tilspisser seg»