I 40 år har vi satt ovnen på 225 grader og ventet på at osten skal smelte.
Siden vi snakker om Grandiosa, kan det være greit å ta historien fra bunn.
Og toppe den med litt hemmelig krydder.

Det finnes flere varianter av denne historien, men innholdet er stort sett det samme.

Året er 1978. I hovedrollene er en administrerende direktør og en fabrikksjef. Direktøren har vært på andre siden av Atlanterhavet og fått øynene opp for frossenpizza. Tilbake i Norge ringer Leif Frode Onarheim i Nora Industrier til fabrikksjef Ivar Moss på Stranda.

Les hele saken med abonnement

Mer fra BT magasinet

  1. BT MAGASINET

    Weronica (19) ble kvalm og svimmel hvis hun skulle snakke foran klassen. Slik ble hun kvitt frykten.

  2. BT MAGASINET

    – Sakte begynte bok­hyllen å krenge mot høyre

  3. BT MAGASINET

    En haiketur i Knarvik sikret Bart Lesaffre drømmejobben. Og kjærligheten.

  4. BT MAGASINET

    Hun sier gjentatte ganger: «Du må ikke se ned. Du må ikke se ned, Morten» ... Men jeg har allerede sett det.

  5. BT MAGASINET

    – Jeg har gledet meg lenger enn jeg hadde trodd

  6. BT MAGASINET

    Bien med nysatsing på Danmarks plass. BTs matanmelder er begeistret.