I 40 år har vi satt ovnen på 225 grader og ventet på at osten skal smelte.
Siden vi snakker om Grandiosa, kan det være greit å ta historien fra bunn.
Og toppe den med litt hemmelig krydder.

Det finnes flere varianter av denne historien, men innholdet er stort sett det samme.

Året er 1978. I hovedrollene er en administrerende direktør og en fabrikksjef. Direktøren har vært på andre siden av Atlanterhavet og fått øynene opp for frossenpizza. Tilbake i Norge ringer Leif Frode Onarheim i Nora Industrier til fabrikksjef Ivar Moss på Stranda.

Les hele saken med abonnement

Mer fra BT magasinet

  1. BT MAGASINET

    Familien gjorde alt for å skjerme Helge Bjørn. Så blei han smitta på sjukehuset.

  2. BT MAGASINET

    Sønnen deres ble skutt av politiet. Nå forteller de om Morten.

  3. BT MAGASINET

    – Det er mørkt og kaldt her. Men varmen jeg blir møtt med, er som solskinn.

  4. BT MAGASINET

    Hvem er unge og lovende? Nå kan du sende inn forslag.

  5. BT MAGASINET

    «Jeg var ung og fantasirik og trodde på dette vrøvlet. Frykten inntok meg.»

  6. BT MAGASINET

    Ekteparet Bollestads ti bud for parforholdet