I 40 år har vi satt ovnen på 225 grader og ventet på at osten skal smelte.
Siden vi snakker om Grandiosa, kan det være greit å ta historien fra bunn.
Og toppe den med litt hemmelig krydder.
Det finnes flere varianter av denne historien, men innholdet er stort sett det samme.
Året er 1978. I hovedrollene er en administrerende direktør og en fabrikksjef. Direktøren har vært på andre siden av Atlanterhavet og fått øynene opp for frossenpizza. Tilbake i Norge ringer Leif Frode Onarheim i Nora Industrier til fabrikksjef Ivar Moss på Stranda.
Les hele saken med abonnement
Mer fra BT magasinet
- BT MAGASINET
Familien gjorde alt for å skjerme Helge Bjørn. Så blei han smitta på sjukehuset.
- BT MAGASINET
Sønnen deres ble skutt av politiet. Nå forteller de om Morten.
- BT MAGASINET
– Det er mørkt og kaldt her. Men varmen jeg blir møtt med, er som solskinn.
- BT MAGASINET
Hvem er unge og lovende? Nå kan du sende inn forslag.
- BT MAGASINET
«Jeg var ung og fantasirik og trodde på dette vrøvlet. Frykten inntok meg.»
- BT MAGASINET
Ekteparet Bollestads ti bud for parforholdet