BT inviterer: Samtale om aldersdiskriminering i arbeidslivet

Du er over 50 år, du har kanskje et langt arbeidsliv bak deg, men du er stadig sulten på utfordringer. Vil arbeidsgiver fortsatt ha deg, eller er du i ferd med å bli helt utdatert?

DELER ERFARINGER: Anne Kverneland Bogsnes, direktør for Nav Vestland, Hege Rødland i Visindi og legevaktsjef Dagrun Waag Linchausen kommer og deler sine erfaringer mandag 25. november på Litteraturhuset.
  • Anna Magnus
Publisert Publisert
icon
Denne artikkelen er over to år gammel

Vi har invitert Anne Kverneland Bogsnes, direktør for Nav Vestland, hodejeger Hege Rødland i Visindi og legevaktsjef Dagrun Waag Linchausen til samtale om akkurat dette. Linchausen begynte på legeutdannelsen da hun var 49 år. Nylig fikk hun jobben som legevaktsjef i en alder av 66 år.

Er aldersdiskriminering i arbeidslivet en myte? Er erfaring fortsatt en egenskap som settes pris på i dagens samfunn? Hva skal egentlig til dersom man ønsker seg en helt ny karriere etter mange år i arbeidslivet?

Dette er noen av temaene som vil bli diskutert mandag 25. november, klokken 19.00 på Litteraturhuset.

Les mer om arrangementet her.

Har du opplevd aldersdiskriminering i arbeidslivet? Vi vil gjerne høre fra deg. Send inn dine erfaringer og spørsmål til panelet her.

Publisert
  1. Arbeidsliv
  2. Litteraturhuset

Mest lest akkurat nå

  1. Flyet til Bergen gikk ikke – må selv betale mat og hotell

  2. – Jeg kan aldri gå noe sted uten å få blikk eller bli hvisket om

  3. Pasienter kan gå glipp av kreftmedisin

  4. Mister EM etter skaden mot New Zealand

  5. – Mann i 60-åra truga nabo med kniv

  6. Elden: – Bhatti og Matapour har vært naboer