Leksehjelpen alle foreldre bør kjenne til

Ikke alle barn synes matematikk er like morsomt eller lett å forstå. Det er her «Albert» kommer inn i bildet og hjelper barn til å lære matematikk på en morsom og enkel måte.

Annonsørinnhold produsert av Schibsted Partnerstudio

Noel går på barneskolen og synes at matematikk kan være litt utfordrende. Han ønsket selv å øve mer, og det var da mamma Tarja kom over appen «Albert».

– Han ønsket å øve mer på matematikk, og vi lastet derfor ned «Albert» på nettbrettet hans slik at han kunne øve i sitt eget tempo, forteller hun.

Læringsappen «Albert» har tusenvis av morsomme oppgaver og animerte filmer som hjelper barn med å forstå matematikk. Alle oppgavene er tilpasset barnets egen alder og kunnskapsnivå.

– Det beste med «Albert» er at man kan velge nivåer selv og at matematikken forklares på en enkel måte, sier mamma Tarja.

KLIKK FOR Å LESE MER ELLER OPPRETTE EN GRATIS KONTO FOR BARNET DITT

Lagt opp som spill

Nå kan alle teste læringsappen gratis i 60 dager. «Albert» er lagt opp som et spill, noe som sørger for at barna har det morsomt samtidig som de lærer noe. Appen er derfor både et perfekt supplement til lekser, utviklet av erfarne pedagoger, lærere og forskere, med mål om å lære barn matte på en smart, morsom og pedagogisk måte.

– Vår visjon er at «Albert» skal være verdens beste, digitale mattelærer, forteller Samlam Eskandari, en av gründerne bak den svenske mattesuksessen.

Han forklarer hvordan appen har innebygget AI (kunstig intelligens), slik at «Albert» blir kjent med hver unike bruker. Dermed kan læringen tilpasses elevens kunnskapsnivå og egenskaper. Står du fast, kan du be om tips, hint, ledetråder eller forklaring.

– Vi ønsker å skape en individtilpasset kunnskapsreise med en-til-en-følelse, sier eksperten.

KLIKK HER FOR Å OPPRETTE GRATIS KONTO I 60 DAGER