Denne roboten fikser rengjøringen for deg

Støv på hjernen? Glem det! Nye Roomba j7/j7+ gjør jobben for deg mens du bruker tiden på andre ting. Robotstøvsugeren er spekket med smarte funksjoner og rengjør hjemmet ditt akkurat slik du ønsker det.

Annonsørinnhold produsert av Schibsted Partnerstudio

Hvem har tid, energi eller synes det er gøy å støvsuge? Trebarnsforeldrene Christian Nævdal og Anette Clausen har mer enn nok å henge fingrene i, derfor har de overlatt hverdags-rengjøringen til Roomba j7+ støvsugeren sin.

– Den er helt genial og til stor hjelp! Vi er en aktiv familie, og med tre barn i alderen nyfødt til 7 år blir det fort smuler, smuss og støv. Det er alltid behov for å støvsuge. Roomba j7/j7+ får jobben gjort hver eneste dag, forteller Christian, som er salgsdirektør i Elkjøp Nordic.

LES MER ELLER KJØP ROOMBA J7/J7+ ROBOTSTØVSUGER HER

Gjør jobben slik den skal

Den nye modellen Roomba j7/j7+ gir store muligheter for personlig tilpasning.

Christian og Anette foretrekker at robotstøvsugeren gjør jobben når de ikke er hjemme. Da må de stole på at den rengjør skikkelig akkurat der de vil den skal, uten å kræsje i møbler eller kjøre over ledninger.

– Vi har en Oslo-lampe med en ledning på gulvet. Tidligere har den gått i bakken fordi robotstøvsugeren vi hadde den gang kjørte på ledningen. Dette skjer ikke med Roomba j+. Teppekanter, kroker og dørkarmer er heller ikke noe problem.
HER KAN DU LESE MER ELLER BESTILLE DIN ROOMBA J7/J7+
KOMMER TIL DER DEN TRENGS: Roboten støvsuger tepper og kommer til under sofaen.

Du styrer den enkelt via stemmen eller mobilen

Robotstøvsugeren kan startes med stemmeassistent, enten via Google Home eller Alexa, via en brukervennlig app eller fysisk om du ikke vil bruke appen og ikke har taleløsningen. Den gjenkjenner mange forskjellige kommandoer, og du kan gi ganske spesifikke beskjeder.

– Vi bruker Google Home. Når jeg står på kjøkkenet og ser smuler under matbordet kan jeg si «støvsug under bordet på kjøkkenet», så kjører den rett bort til riktig sted og støvsuger. Det fungerer veldig bra!

Roboten kan også starte rengjøringen automatisk når du forlater hjemmet, samt stoppe igjen når du kommer tilbake.

Den husker rom og spesifikke møbler/objekter for å kunne rengjøre der det er størst behov for det. Er området ekstra skittent går den over flere ganger.

UNN DEG EN LETTERE HVERDAG MED ROOMBA J7/J7+
PRAKTISK: Du kan styre Roomba j7/j7+ via en norsk språklig app på mobilen.

Geniale smartfunksjoner

Roomba j7/j7+ er utstyrt med smartfunksjoner som gjør den i stand til å planlegge, starte og gjennomføre rengjøringen. Her er noen punkter som viser hvorfor denne robotstøvsugeren er i særklasse:

1. Full kontroll. Du definerer soner enkelt med appen

Du kan styre din Roomba j7/j7+ via en norsk språklig app på mobilen. Når støvsugeren starter opp for første gang går den rundt i etasjen og kartlegger planløsningen i alle rommene med kamera og sensorer.

Deretter kan du gå inn i appen og navngi de ulike sonene. Nytt med denne modellen er at den husker inntil 10 kart/etasjer. Dette gir deg full kontroll over hvilke områder som skal rengjøres.

– Du kan sette grenser for hvor støvsugeren skal gå, eller ikke. Vi har satt opp kjøkkenet, spisestuen, TV-stuen og dagligstuen. Den vet hvor sofaen og spisestuen står, og jeg kan be den om å støvsuge akkurat der, forteller Christian.

2. Blir stadig smartere. Unngår hindringer og kræsj

Roomba j7/7+ lærer ikke bare hjemmet ditt å kjenne, den reagerer også øyeblikkelig med PrecisionVision-navigasjon.

– Den identifiserer for eksempel en ladekabel eller leke som vi har mistet på gulvet. Da manøvrerer den utenom. Likeså dyrene våre.

Skulle den møte en hindring samme sted, lærer den over tid at den ikke skal kjøre der. Og dukker det opp noe på gulvet som ikke var der tidligere, så spør den om dette er et nytt permanent objekt – eller om den skal legge den til databasen for å lære seg å unngå det i fremtiden.

Roboten blir bare smartere og smartere jo mer den arbeider.

3. Tømmer seg selv

Roomba j7+ har en Clean Base®-ekstern støvbeholder i ladestasjonen sin (det har ikke Roomba j7).

– Ved hyppig rengjøring må beholderen i robotstøvsugeren tømmes ofte. Det unike med denne støvsugeren, er at er at den har en ladestasjon med en innebygget støvpose. Når roboten er ferdig med jobben går den tilbake til ladestasjonen sin, og der blir støvet automatisk sugd ut av støvsugeren og inn i en pose.

Det er bare å kaste den fulle posen i søppelbøtten og sette i en ny. Genialt enkelt!

HER BESTILLER DU ENKELT ROOMBA i7 FRA ELKJØP
SMART OG LETTVINT: Roboten kjører til ladestasjonen, støvet suges opp i en beholder. Denne er designet slik at den tar liten plass.

4. Kraftig, avansert og trygg å bruke

Roomba j7+ er en av de mest avanserte robotstøvsugerne på markedet. Kraftig motor og smart navigasjon gjør den veldig effektiv og utrolig rask.

En annen stor fordel er at den er fremtidsrettet og klargjort for oppdateringer. Robotstøvsugeren oppdaterer seg automatisk og blir bedre og bedre jo lenger du har den.

iRobot er spesialister på roboter. De har vært på markedet mer enn 30 år og har solgt mer enn 30 millioner roboter på verdensbasis. Selskapet lover at data som samles av roboten din, aldri vil bli misbrukt eller solgt til en tredjepart.

– En slik støvsuger passer veldig godt til en familie som oss. Men den passer også utrolig bra for alle som sliter med å dra en tung støvsuger rundt i huset. Her får du automatisert den daglige rengjøringen uten å måtte løfte en finger, sier Christian Nævdal fornøyd.
Se alle fordelene med Roomba j7+ i videoen under.