Heidi (50) om kollagenpulver: – Overrasket over effekten

Etter en livsstilsendring gikk Heidi Lindblad (50) ned mange kilo, men vekttapet førte også til at rynkene i ansiktet ble mer fremtredende. Da bestemte hun seg for å prøve kollagenpulveret fra Oslo Skin Lab.

Annonsørinnhold produsert av Schibsted Partnerstudio

For fire år siden la Heidi Lindblad om livsstilen sin og gikk betydelig ned i vekt. Men vekttapet satte også sine spor i ansiktet hennes.

– Huden ble mindre spenstig og rynkene ble rett og slett mer fremtredende, forteller hun.

Heidi ble nysgjerrig da hun hørte om The Solution fra Oslo Skin Lab og meldte seg da selskapet søkte testpersoner. Nå har hun brukt kollagenpulveret i over to år.

HER KAN DU BESTILLE THE SOLUTION TIL HALV PRIS. INGEN BINDINGSTID
NATURLIG: – Målet var ikke å se 20 år yngre ut, men å bevare glød i ansiktet og bremse utviklingen av rynker, sier Heidi.

Dette viste hudskanningen

– Jeg merket tidlig en positiv bedring på ansiktshuden. Den føltes rett og slett fastere og mykere, forteller hun.

Selv om hun merket endringene raskt, ble hun likevel ekstra overrasket da hun foretok en skanning av huden på Oslo Hudpleieklinikk.

– Jeg skannet huden før jeg begynte å ta The Solution, i mars 2019. Åtte uker senere var rynkdedybden redusert med 14 prosent. Jeg ble skannet på nytt i oktober 2020, og da var reduksjonen på hele 25 prosent! I tillegg var hudkvaliteten og fastheten blitt noen prosent bedre. Riktignok hadde jeg fått noe mer pigmentering, men det handler om at jeg jobber mye utendørs, forteller Heidi.

OVERRASKET: Heidi ble svært positivt overrasket over resultatene av hudskanningen. Lysegrønn farge er kun tørrhetslinjer, mens de mørkegrønne viser rynker. Her ses forskjellen fra 2019 til 2020.
SPESIALTILBUD: BESTILL FØRSTE PAKKE MED THE SOLUTION TIL HALV PRIS

Opplevde uventede effekter

Heidi forteller at hun begynte med kollagenpulveret fra Oslo Skin Lab fordi det var naturlig, ufarlig og ikke innebar noe inngrep.

– Målet var ikke å se 20 år yngre ut, men å bevare litt av gløden i ansiktshuden og bremse utviklingen av rynker.

I ettertid har hun også opplevd andre positive effekter av pulveret som hun blander ut i et vannglass hver morgen.

– Huden på hele kroppen har blitt merkbart mykere. Nå er mengden ansiktskrem og bodylotion kraftig redusert, og jeg kan godt ta en dusj uten at det er «krise» om jeg glemmer å smøre meg etterpå.

Heidi forteller at hun har flere venninner som har begynt å bruke kollagenpulveret etter at hun fortalte om sine erfaringer.

– Jeg anbefaler det til dem som ønsker å pleie huden på en naturlig og ufarlig måte, sier hun.

PRAKTISK: Pakningene med kollagenpulver er små og enkle å ha med i veske eller toalettmappe.
LYST TIL Å TESTE THE SOLUTION? BESTILL HER OG FÅ HALV PRIS

Anbefales av eksperten

Emilie Ekstrand driver egen hudpleieklinikk, og har mange kunder som bruker The Solution.

EKSPERT: Emilie Ekstrand.

– Når de første aldringstegnene i huden oppstår, skyldes dette at kollagennivået i huden gradvis avtar. Ved å tilføre ekstra kollagen, kan dette bidra til å utsette prosessen, sier hun.

Hun anbefaler The Solution som en del av hudpleierutinene til dem som ønsker å forebygge aldringstegn eller redusere linjer og rynker.

– Vi ser veldig gode resultater på våre kunder som bruker The Solution, med reduksjon i fine linjer og rynker. Hvor stor effekt man ser, er individuelt og avhenger av hudens utgangspunkt, sier Ekstrand.
50 % RABATT PÅ BESTILLINGEN? KLIKK HER ELLER PÅ BILDET UNDER

Les også

  1. Derfor kan kollagenpulver ha god effekt på huden din

  2. Katrine fikk glattere hud med kollagenpulver

  3. Skjønnhetsproduktet som imponerer utlandet