VINTERPARADIS: I årtier har både vest- og østlendinger strømmet til Geilo.
VINTERPARADIS: I årtier har både vest- og østlendinger strømmet til Geilo.

PrivatMegleren åpner nytt kontor på Geilo

Fra 14. desember vil eiendomsmeglerne ved Herland Eiendom Geilo bli en del av PrivatMegleren.

Annonsørinnhold produsert av Schibsted Partnerstudio

– Tiden i Herland Eiendom har vært helt fantastisk, men nå er vi veldig klare for et nytt kapittel.

Det sier Jannike Seljevoll Herleiksplass som siden 2005 har hatt drevet kontoret til Herland Eiendom på Geilo, stedet som akkurat er blitt kåret til Norges beste skidestinasjon.

Derfor PrivatMegleren

Etter dialog mellom det eksisterende PrivatMegleren kontoret på Geilo, PrivatMegleren Vikebø & Jørgensen og Herleiksplass, ble det klart at det her var en godt match.

– De har en profil som er godt tilpasset markedet på Geilo, samt flinke fjellmeglere på andre destinasjoner. I tillegg har de et gjennomført konsept, perfekt for et marked hvor man har kunder både i Bergen og Oslo, forteller Herleiksplass.

Det nye kontoret vil bære navnet PrivatMegleren Herleiksplass & Partnere, og får med seg en megler fra det eksisterende PrivatMegleren kontoret på Geilo, som en
del av sammenslåingen.

– At vi fortsatt er det samme teamet i de samme lokalene, er kronen på verket for min del.

Historisk beliggenhet

Fritidsmarkedet på Geilo har eksistert i over 100 år. Folk kom med Bergensbanen fra øst og vest for å oppleve den velkjente friske «champangeluften».

– Flere av de store hytteområdene ligger mer enn 1000 meter over havet. Dette gir gode snøforhold et svært fordelaktig klima. Nærheten til Hallingskarvet og Hardangervidda åpner også for unike naturopplevelser året rundt med et mangfold av tur- og sykkelløyper man kan benytte på sommeren.

Visning på midt på natten

FJELLETS SUPERMEGLER: Jannike S. Herleiksplass er spesialisert på fritidsboliger.
FJELLETS SUPERMEGLER: Jannike S. Herleiksplass er spesialisert på fritidsboliger.

Herleiksplass trives i med en hektisk meglerhverdag. At hun er villig til å strekke seg langt for kundene er det liten tvil om. Ved et salg av en leilighet på Ustaoset var det et par fra Bergen som ikke hadde rukket å komme på visning før bud ble mottatt. Da det ble klart at leiligheten trolig ville bli solgt allerede neste dag, var gode råd var dyre.

– Det endte med at de satt seg på nattoget fra Bergen og møtte meg på Ustaoset stasjon midt på natten. Vi hadde en times vindu før toget til Bergen gikk tilbake. Det endte med at denne kunden vant budrunden neste dag.

Hun legger til:

– Dette viser verdien av den gode togforbindelsen mellom Oslo og Bergen, og fleksibiliteten til meglerne.

– Priviligert som får ta del i kundens fritid

Herleiksplass har spesialisert seg på fritidsboliger på Geilo. Etter årevis i bransjen har det blitt et stort volum av omsatte eiendommer og svært gode kunderelasjoner.

– Som fjellmegler føler jeg meg utrolig privilegert som får ta del i kundenes fritid. Det å få være med på å realisere kundenes drøm om den norske fjell-
heimen, er grunnen til at jeg elsker denne jobben.

Skal du selge en hyttedrøm i fjellparadiset kan du ta kontakt med Jannike Herleiksplass her.

Hjertelig velkommen

PrivatMegleren er opptatt av å tilby kundene de beste løsningene når de skal selge eiendom.

– Mens vi har god dekning når kundene våre skal selge fritidsbolig i kommuner rundt Bergen, blir Geilo litt for langt unna, forteller Christer R. Vikebø, partner i PrivatMegleren Vikebø & Jørgensen, og legger til:

– Men mange av kundene våre har i dag fritidsbolig på Geilo, så dette er et viktig marked for oss. At vi har klart å få med det vi mener er det beste meglerteamet på Geilo er svært hyggelig for PrivatMegleren og ikke minst for kundene våre.