Henry Ingvald Hansen mimrer tilbake til tiden da han startet som lefsebaker i Ytre-Arna og trengte en driftssikker bil med god fremkommelighet. Valget falt derfor på Suzuki. Hver morgen satte Hansen seg i bilen klokken 03:30 for sikre at bergenserne fikk sine lefser, sveler, lomper, fleskepannekaker og empanadas. Siden bilvalget i 1989 har Hansen kun kjørt Suzuki. I dag henter han sin sjette splitter nye Suzuki fra Oddvar Bjelde i Arna, og det på en helt ny måte: Fleksibel privatleie.

Den nye måten å ha bil på er som Hansens lefser: fristende og med et nydelig innhold.

Fra eie til å leie: Ny bil og penger på konto

Hansen bytter inn sin Suzuki S-Cross fra 2013 i en splitter ny og moderne Suzuki S-Cross SUV, en litt høyere modell som gir bedre oversikt i trafikken.

– Den forrige bilen kjøpte jeg kontant. Men denne gangen har jeg gått for Fleksibel privatleie. Jeg synes det er mye tryggere fordi jeg vet hva hele bilholdet koster meg totalt, forteller Hansen.

FORNØYD: Henry Ingvald Hansen er veldig fornøyd med sin sjette Suzuki fra Oddvar Bjelde.
Brand Studio

Fakta: Dette er Fleksibel privatleie

  • Et moderat forskudd eller innbyttebil kan også brukes som forskudd
  • Fleksibel tilbakelevering: Lever inn bilen når det passer deg
  • Trygg tilbakelevering forsikrer deg mot bulker og skader ved innlevering
  • Kan benyttes på alle Suzuki-modeller

Trygg tilbakelevering

Frykten for en høy sluttregning ved innlevering av bilen eksisterer heller ikke. Det har Hansen forsikret seg om:

– I bilforsikringen er det bakt inn forsikring mot bulker og skader ved tilbakelevering. Dermed risikerer jeg ikke å få en stor regning når jeg leverer bilen inn.

Når Hansen går over til privatleie med sin nye bil, betyr det i praksis at han leverer inn sin Suzuki fra 2013, og kjører fra Oddvar Bjelde i en helt ny bil og med penger på konto.

– Jeg synes det er en veldig grei måte å gjøre det på. Pengene jeg får for innbyttebilen er høyere enn startleien. Dermed har jeg penger på konto som jeg kan bruke på den månedlige billeien.

LES OGSÅ: Nå trenger du ikke bekymre deg for tilbakelevering

SUZUKI: Oddvar Bjelde AS er en av landets største Suzuki-forhandler.
Brand Studio

Drivende god drivlinje

Å kjøpe nybil i dag kan være en komplisert øvelse. Det er mye å sette seg inn i av både modeller og drivlinjer. Andelen el- og hybridbiler stiger, og hva skjer med annenhåndsverdien på en bensin- eller dieselbil? Oddvar Bjelde sin Fleksibel privatleie gjør at du slipper å bekymre deg for det. Hansen selv var aldri i tvil:

– Jeg valgte å kjøpe bensinbil. Grunnen til det er at jeg stadig har noen kjøreturer til mine hjemtrakter i Øksdal, helt vest i Finnmark. Det er 2500 kilometer over fjell og fjorder. Det er en nydelig tur med fantastisk natur, men det er langt. Da er det greit å slippe å planlegge turen som man må gjøre med el-bil.

Hansen kunne velge bensin helt uten å tenke på annenhåndsverdien fordi privatleien kun har faste månedsbeløp.

Briljant hybrid

Suzuki har også flere hybridmodeller i sitt sortiment. Men hybrid er ikke bare hybrid, forklarer Dyndal:

– Det er forskjell på hybridløsningene. Mange hybridbiler i dag lades med ledning. Det betyr at du også må installere ladepunkt. Slike kan koste mye da elektrikere må utføre jobben i tillegg til at laderen i seg selv kan koste mange tusen kroner, sier Dyndal og fortsetter:

– Suzuki sine hybridbiler lades under bruk, og dermed har de ingen ledning som du må koble til strømnettet. Det betyr at du ikke trenger å tenke på andre ting enn å fylle drivstoff som normalt.

Du trenger heller ikke lure på kvaliteten til Suzukis hybridbiler. Nylig ble Suzuki Swift 4×4 Hybrid og Ignis SUV 4×4 Hybrid kåret til de hybridbilene med best kapasitetsgaranti av Forbrukerrådet, som skriver:

– Suzuki lover at hybridbilene Swift og Ignis SUV skal ha minst 80 prosent gjenværende batterikapasitet når de er fem år gamle. Dermed setter Suzuki en ny standard i hybridbil-klassen.

Suzuki setter en ny standard i hybridbil-klassen

Forbrukerrådet, februar 2018

– Vi er selvsagt veldig glade for at bilene våre er kåret til de beste med tanke på batterikapasitet. Det gir kundene våre et enda tryggere bilhold.

Privatleie med fleksibel og trygg tilbakelevering

Med den nye måten å ha bil på, ønsker Dyndal og resten av Oddvar Bjelde både nye og gamle kunder velkommen til Arna for en bilprat.

– Tidligere har privatleie vært en eieform der du binder deg for en viss periode, men nå står du mye friere. Med fleksibel tilbakelevering av bilen betyr det at du kan levere bilen tilbake når det måtte passe deg. Skulle du av ulike grunner ikke ha behov for bilen lenger, kan du levere bilen tilbake til oss. Da blir du ikke sittende med en bil du ikke bruker, og du slipper også alt arbeidet med å selge den.

GRATULASJONER: Jan Dyndal, daglig leder og salgssjef hos Oddvar Bjelde (til venstre) gratulerer Henry Ingvald Hansen med sin splitter nye Suzuki. Den sjette nye bilen Hansen kjøper fra Oddvar Bjelde.
Brand Studio

Uansett alder eller livssituasjon, kan Dyndal og kollegaene hos Oddvar Bjelde finne den beste løsningen for deg:

– Vi er veldig fleksible og lager den planen som passer best for deg. Vi har veldig kort leveringstid på bilene og du kan ta ut en bil med moderat forskudd eller innbyttebilen din som forskudd, levere den tilbake når det passer deg, og du trenger heller ikke bekymre deg for kostnader ved tilbakelevering.

Hansen setter seg i bilen og gleder seg til å ta fatt på mange nye mil i sin nye bil.

Jan Dyndal er glad for at han kan tilby en god deal på bilen. For det viser seg at han skylder Hansen en:

– Jan var ofte innom og siklet etter lefsene og syntes de var for dyre da han var gutt, forteller Hansen og ler.

– Ja, nå var det din tur til å gjøre en god deal, sier Jan Dyndal og smiler.

Fleksibel privatleie er tilgjengelig på de fleste Suzuki-modellene hos Oddvar Bjelde.

Her finner du Oddvar Bjelde:

Vil du komme i kontakt med oss?

Ring 55 53 55 20 eller besøk vår salgsavdeling:

Garnesveien 16, 5260 INDRE ARNA

Åpningstider:

Mand. Onsd. fredag 9-17 Tirsd. og Torsdag 9-19 Lørdag 10-14

Vår nettside