– Når man sitter i stuen er det som å se ut på et vakkert maleri! Denne følelsen og nærheten til sjøen er virkelig unik, forteller Eirin Kristiansen som etter tre år skal selge drømmeleiligheten for å starte en ny drøm med samboeren.

Forandring fryder

Eirin som driver bloggen eirinkristiansen.no lever av å vise frem både mote- og interiørskatter. Hun legger ned sjelen i alt hun driver med. Det var intet unntak da hun kapret den splitter nye drømmeleiligheten i 2016. På et år planlagte hun hver minste detalj i huset nøye før hun flyttet inn. Når vi spør Eirin om hvilke oppgraderinger som er blitt gjort, kommer svaret kontant:

– Spørsmålet er heller hva som ikke har blitt gjort.

TOPPBLOGGER PÅ FLYTTEFOT: Eirin har lagt sjelen sin i å skape drømmehjemmet på Bjorøy, men nå er hun klar for at Nilsvikvegen 4 skal bli noen andre sin drøm.
Foto: Privat

I denne leiligheten er ingenting standard. Kristiansen hadde en visjon om å skape drømmehjemmet sitt på Bjorøy. Dette gjorde at leiligheten ble svært påkostet.

– Trappen i leiligheten er et kunstverk i seg selv. Den er av eik lakkert i matt svart, og er et eneste stort blikkfang når man kommer inn i leiligheten, forteller bloggeren stolt.

Alt av standard rekkverk er byttet ut med glass, og dette gir et moderne uttrykk samtidig som at det skaper en luftig og stilren følelse i leiligheten.

SmartHus-løsning, bruk av lysdesigner hos Concept Design og ytterdør installert med Yale Doorman gjør huset hypermoderne. Kjøkkenet fra Sigdal har hvitevarer fra Bosch, og Corian-benkeplaten er spesialbestilt hos møbelsnekker.

– Alt av oppgraderinger som ble gjort da leiligheten stod ferdigstilt er utført av fagfolk og kan dokumenteres, forteller Eirin.

Smarthusstyring gjennom applikasjon på smarttelefon
Innbydende gang med god plass til å henge fra seg ytterklær.

Luksuriøs stemning på Bjorøy

Også på badet ser vi at interiørentusiasten har gjort seg flid. Fliser i gang og på bad er importert fra Italia og nøye utvalgt. På badet finner vi en deilig takdusj samt blandebatterier i rosé gull utførelse, som skaper en luksuriøs stemning.

– Baderomsmøbelet har jeg designet selv, og jeg er veldig stolt over det lekre resultatet. Overflaten er av tidløs Corian, som er slitesterkt og lett å renholde.

Eirin og samboeren kan unne seg flere snev av luksus hjemme. Dusjen er stor og romslig, der listene på den spesialbestilte glassveggen i dusjen også er i roségull for en komplett finish.

Roségull finish finnes også på alle håndtakene inne. Det er ikke bare håndtakene som er spesielle, men alle innerdører er spesialbestilt og lakkert i klassisk hvit – lik farge som på alle vegger. Dørene er tykke, robuste og lydisolerende.

SETTER RAMME FOR TILVÆRELSEN: I andre etasje finner vi et innbydende kontor med en spesialdesignet glassvegg med matte, svarte stålrammer.
Foto: PrivatMegleren

I andre etasje er det satt inn en spesialdesignet glassvegg med matte, svarte stålrammer.

– Denne skaper en inspirerende og lukket sone til hjemmekontoret som jeg er veldig stolt av, sier 25-åringen.

I andre etasje er det også en loftstue, som enkelt kan gjøres om til et soverom av fremtidige eiere.

Drømmen som ble virkelighet

– Jeg husker at jeg nesten ikke fikk sove om nettene før jeg fikk avklart om leiligheten ble min eller ikke. Jeg ønsket meg en av de få leilighetene som hadde den unike takhøyden, og jeg kapret den siste. Da var gleden stor!

Takhøyden og idyllen ved sjøkanten er noe som har fengslet Eirin siden første stund.

– Da jeg så prospektet for leiligheten for første gang falt jeg umiddelbart for to ting: den enorme takhøyden og sjøutsikten. Takhøyden gjør leiligheten helt spesiell, og juletreet mitt er fire meter høyt. Hvor kult er ikke det?

FIRE METER MED REN GLEDE: Toppbloggeren elsker den spesielle takhøyden som både rommer det fire meter høye juletreet hennes, men også slipper inn lys fra nydelige solnedganger.
Foto: Privat

En perle ved sjøen

– Beliggenheten er utrolig, og det er fantastisk å bo så nært sjøen. Lufteturen med hunden på kvelden blir plutselig et eventyr med alle de vakre solnedgangene vi får oppleve, og de fantastiske turmulighetene i skog og mark er deilig å ha så nært.

Et av Eirins beste minner fra leiligheten er da de rigget til utekino på balkongen en sen sommerkveld, med lerret på husveggen, omringet av rosa solnedgang og lyden av bølgeskvulp.

– Det var rett og slett magisk!

Her har du en takhøyde fra 2,50 meter til hele 6,48 meter!

Unike fasiliteter

Med på kjøpet får man også en båtplass som ligger noen få meter fra leiligheten.

– Båtplassen setter virkelig prikken over i’en, forteller Kristiansen som selv har benyttet seg av denne i stor grad.

På sommeren har de satt stor pris på å ha bryggen så nærme. Den har blitt brukt til alt fra bading, soling, fisking og vannsport.

En parkeringsplass med uttak til elbil følger med boligen. Fra garasjen er det heis som går rett opp til etasjen der leiligheten befinner seg. Det mangler heller ikke på gjesteparkeringer både i og utenfor garasjen.

God plass til gjester

Med mange parkeringsmuligheter er det alltid rom for gjester.

– Venner og familie skryter alltid av leiligheten. De beskriver følelsen de får når de kommer ut her som en helt egen ro. Dessuten får jeg alltid tilbakemeldinger om at de synes den er inspirerende, og at de vil rett ut på interiørshopping etter at de har vært på besøk. Det er veldig koselig!

Kristiansen forteller om godt naboskap ved Bjorøy Brygge.

– Vi har fantastiske minner med de gode naboene som har blitt våre beste venner. Vi har hatt alt fra spill og vinkvelder til grilling på bryggen! De er fantastiske mennesker, som gjør det ekstra tungt å flytte.

BALSAM FOR SJELEN: På verandaen kan du nyte vakre solnedganger med lyden av bølgeskvulp.
Foto: Privat

Bli med på visning

– Dette er ikke en mulighet jeg som kjøper ville ha gått glipp av. Eirin har virkelig lagt sjelen sin i leiligheten, og hennes gode øye for interiør skinner godt igjennom, forteller eiendomsmegler Karoline Fredheim Nilssen entusiastisk.

For henne er det en fryd å selge en toppleilighet som er like unik på innsiden som på utsiden.

– Med sin nydelige utsikt og ekstremt lekre innredning er dette en bolig som kjøperne burde kjenne sin besøkelsestid i.

En vemodig beslutning

Selv synes bloggeren det er litt vemodig å selge leiligheten.

– Hadde jeg vunnet i lotto hadde jeg ikke nølt med å beholde denne perlen av en leilighet i tillegg. Jeg har virkelig lagt sjelen min ned i den, og er så glad i den. Det er virkelig ingenting å sette fingeren på.

Eksklusivt og flott kjøkken fra Sigdal i hvit, slett utførelse med slitesterk corian benkeplate spesialtilpasset dette kjøkkenet.

Da valget derimot falt på salg var hun ikke i tvil om hvem som skulle selge leiligheten.

– Det var PrivatMegleren jeg kjøpte leiligheten av, og jeg har stor tillit til dem. De skiller seg ut i markedet og er kjent for fornøyde kunder. Hittil har prosessen vært en fryd, og de er veldig tilpasningsdyktige!

Selv om kapittelet på Bjorøy snart er over, gleder Kristiansen seg til å begynne på et nytt.

– Jeg elsker å styre på med bolig og interiør, og nå har samboeren min og jeg kjøpt oss et stort renoveringsprosjekt. Jeg kjøpte leiligheten alene, og vi har derfor lyst til å skape et hjem fra start som vi eier sammen.

VELKOMMEN PÅ VISNING I NILSVIKVEGEN 4 SØNDAG 22.SEPTEMBER KLOKKEN 17.00 - 18.00.