Annonsørinnhold

Det er mange ting å tenke på når drømmen om nytt kjøkken endelig skal bli virkelighet. – For meg var hjelpen jeg fikk fra teamet hos Drømmekjøkkenet helt uvurderlig i prosessen, sier June Aksnes.

Og hva så med håndtak: Ja eller nei?

Hvor mye benkeplass trengs egentlig?

Hvilken farge skal frontene ha?

– Det er faktisk ganske frustrerende med alle valgene man må ta!

June Aksnes ler lett mens hun stryker hånden over den lyse, marmoraktige benkeplaten som nå pryder det splitter nye kjøkkenet hennes på Nordås.

Kontrasten til de mørke skapfrontene med sin matte og fløyelsaktige overflate utgjør en stilren helhet mot den koksgrå sofaen i stuen.

– Siden vi har åpen kjøkkenløsning har også fargevalgene vært viktige for å skape en rød tråd i etasjen. Jeg er så fornøyd å ha fått så god hjelp slik at kjøkkenet er blitt som det nå er blitt, sier Aksnes.

NYTT KJØKKEN: June Aksnes og familien valgte kjøkken fra Drømmekjøkkenet da de byttet ut det gamle kjøkkenet sitt på Nordås. Frontene de valgte heter Fenix og kommer i flere forskjellige farger. Fenix-laminatet har en matt og fløyelsaktig glatt overflate. Foto: Schibsted Partnerstudio

Ble hørt og sett

Da June Aksnes og familien bestemte seg for at det gamle kjøkkenet deres hadde gjort jobben sin, tok de kontakt med flere kjøkkenleverandører for å hente inspirasjon og undersøke hva de kunne tilby.

– Da turen kom til å besøke Drømmekjøkkenet på Danmarksplass, kjente jeg med det samme jeg kom inn døren at det var en helt enestående atmosfære der, minnes Aksnes.

Hun ble tatt imot av ivrige og interesserte interiørkonsulenter som brenner for å lage gode kjøkkenløsninger for kundene sine.

– Det å komme inn i butikken til Drømmekjøkkenet var helt annerledes enn alt annet vi hadde opplevd før. Der fikk jeg landet skikkelig og opplevde at interiørkonsulenten virkelig så oss og våre behov. I tillegg fikk hun oss til å vurdere løsninger vi selv aldri hadde kommet på, forteller Aksnes.

MØLLENDALSVEIEN 1: Hos Drømmekjøkkenet Bergen finner du alltid de siste nyhetene fra Drømmekjøkkenet. – Vi har et stort utvalg av kvalitetsprodukter innen kjøkken, baderom og garderobe, forteller daglig leder Benedicte Friele Grung. Det er gratis parkering bak bygget, rett på nedsiden av Nygårdsbroen. Foto: Schibsted Partnerstudio

PARAT TIL Å HJELPE: Daglig leder Benedicte Friele Grung og interiørkonsulentene Hallfrid Dyrrdal (t.v.) Camilla Friele og Anette Algrøy hjelper kjøkkenkundene i prosessen med å velge sitt nye kjøkken. – Det å kjøpe seg nytt kjøkken innebærer mange store og langsiktige valg. Hvilke løsninger du går for, har mye å si for hvor vellykket kjøkkenet ditt vil bli i årene som følger, sier Friele Grung. Drømmekjøkkenet Bergen har også en egen avdeling som leverer til større boligprosjekter. Foto: Schibsted Partnerstudio


MYE Å VELGE MELLOM: Hvilken stil liker du best? Med eller uten profiler? Klassisk, landlig eller moderne? Drømmekjøkkenet lager kjøkken for enhver smak. Foto: Drømmekjøkkenet

Jubler over mer skapplass

Selv om det nye kjøkkenet til familien er akkurat like stort som det gamle arealmessig, er det likevel blitt mye bedre plass.

– Mens alle skap og skuffer tidligere var helt overfylt, opplever jeg nå at vi nesten har for få ting å fylle kjøkkenet med, humrer Aksnes.

Dette har de fått til ved blant annet å velge høyskap på hele den ene veggen og bytte ut den ruvende kjøkkenhetten med en ventilert koketopp.

– Jeg hadde aldri trodd jeg skulle gå for benkeventilasjon, men det var før Drømmekjøkkenet rådet meg til det. Jeg var superskeptisk til løsningen, siden jeg ikke trodde at den ville gjøre jobben, sier Aksnes videre.

Gas stove, Interior design, Flower, Plant, Tableware, White, Dishware, Flowerpot, Wood, Vase


Etter å ha fått testet den nye koketoppen sin skikkelig, er ikke June Aksnes i tvil om at hun valgte rett.

– Ikke bare suger den sinnsykt godt og er lettere å holde ren enn den gamle, men den stenger heller ikke for det fine uttrykket på kjøkkenet.

– Så med mindre du vil ha en hette over komfyren du kan dunke hodet i: Gå for koketopp med integrert kjøkkenvifte, tipser Aksnes andre som måtte være i tvil.


SMART VALG: Drømmekjøkkenet selger hvitevarer fra alle de største leverandørene. Familien Aksnes gikk for platetopp med integrert ventilator. Foto: Drømmekjøkkenet

Ble plass til vinskap – i stuen

Kjøkkenet til familien Aksnes har også mye mer benkeplass nå enn før.

– Selv om jeg er glad i å lage mat, kan jeg jo ingenting om å lage et helt kjøkken. Jeg har selvfølgelig mange meninger om hva jeg liker og ikke, men det å lytte til interiørkonsulenten fra Drømmekjøkkenet gjorde at også arbeidsflyten på kjøkkenet er blitt vesentlig bedre, sier Aksnes.

– De kan faget sitt og vet hva som fungerer og ikke. Det finnes så mange muligheter som man selv ikke klarer å fange opp ved å surfe på nettet. Det å komme inn i butikken og faktisk fysisk få kjenne på ulike benkeplater og skuffeløsninger, ja det har veldig mye å si, føyer hun til.

Det ble mye diskusjon rundt vinskapet mannen hennes så gjerne ville ha plass til.

– Hvis vi skulle hatt vinskap inne på selve kjøkkenet, ville det blitt ført til mye mindre skapplass. Og det ville jo ikke jeg. Men så kom interiørkonsulenten fra Drømmekjøkkenet opp med den geniale ideen om å dra kjøkkenet over i stuen! Det hadde vi aldri tenkt på en gang, sier Aksnes.

Løsningen ble å la benkeplaten fortsette inn i stuedelen og sette inn mindre hyller og skap under. Samt vinskap!


KJØKKEN I STUEN?: Ja, klart det går! Se hvor elegant Drømmekjøkkenet løste det for familien Aksnes på Nordås ved å trekke benkeplaten videre under vinduene. Slik fikk også mannen i huset plass til det etterlengtede vinskapet sitt. Foto: Schibsted Partnerstudio

– Kjøkkenet hadde aldri blitt så funksjonelt og flott uten den enestående rådgivningen vi fikk fra Drømmekjøkkenet.

Nå gleder familen seg til alle de gode høstmiddagene som skal lages på det nye kjøkkenet.

– Og ikke minst til all julematen når den tid kommer! Jeg kan knapt vente, sier Aksnes og smiler bredt.

BESØK BUTIKKEN: Planlegger du nytt kjøkken? Kom innom Drømmekjøkkenet rett ved Nygårdsbroen og se alle de smarte løsningene som finnes. I butikken kan du se et godt utvalg av løsninger som finnes for kjøkken, baderom og garderober fra Drømmekjøkkenet. Velkommen inn i butikken for mer inspirasjon! Foto: Drømmekjøkkenet


Drømmekjøkkenet Bergen finner du i Møllendalsveien 1

Til toppen

Produsert av Schibsted Partnerstudio for Drømmekjøkkenet

Journalistene og redaksjonene i Schibsteds medier har ingen rolle i produksjonen og publiseringen av dette annonsørinnholdet.
Schibsted Partnerstudio
©2021 Schibsted | Personvernerklæring og informasjonskapsler (cookies)