Lag blomsterpotte av en papirpose

Enkel å lage!

Ferdig resultat.
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over seks år gammel

Potteskjuleren er laget av en papirpose. Flere steder får man kjøpt potteskjulere av papir for noen hundrelapper, men det er ikke vanskelig å lage en selv.

Oppskriften har vi fått av Ann Merete Slåttland, som skriver bloggen www.kreativ-i-tetblogg.com/. Hun skriver om DIY-prosjekter, interiør og inspirasjon.

Bruk blomsterpotten av papir til å skjule stygge blomsterpotter, eller plassér planter i plastpotte rett oppi, med skål i bunnen.

Les også

Nå gjelder de nye reglene for røykvarslere

DET FERDIGE RESULTATET: Potteskjulere av papir er ikke vanskelig å lage en selv.

Dette trenger du:

  • Papirpose
  • Målebånd
  • Blyant
  • Saks
  • Klesklype eller lignende
  • Dobbeltsidig teip
  • Sterk teip
Trinn 1.

Trinn 1: Ta papirposen forsiktig fra hverandre i limingen. Pass på å ha innsiden av posen opp mot deg, hvis du vil unngå logoer. Mål høyden på potten som skal dekkes, og pass på at papirpotten blir litt høyere. Brett ned den øverste kanten så mange ganger som høyden tillater det.

Trinn 2.

Trinn 2: Mål omkretsen av potten som skal dekkes, og mål opp lengden på papirposen.Legg til ti centimeter så du har litt å gå på. Deretter klipper du av overflødig papir.

Har du tips om egne eller andres prosjekter? Send en epost!

Trinn 3.

Trinn 3: Tre den ene enden under den andre som på bildet. Fest posen midlertidig med en klesklype, og sjekk om det er riktig omkrets på posen. Merk med blyant der du skal lime posen sammen.

Sjekk hva du bør kaste:

Les også

Ti ting i boden det er på tide å bli kvitt

Trinn 4.

Trinn 4: Ha dobbeltsidig teip på innsiden av posen, på den ene siden. Bruk rikelig med teip. Dra av plasten på teipen og lim fast den andre siden. Pass på at du treffer merket du laget i stad.

Den øverste kanten skal også festes med dobbeltsidig teip.

Fryser du?

Les også

Fem tips for å få det varmere inne

Trinn 5.

Trinn 5: Klipp opp bunnen så du får flere deler, som kronbladene på en blomst. Brett inn delene, og teip godt, så bunnen sitter. Det gjør ingenting om det er stygt under.

Les også

Derfor vil Gina Halvorsen (32) heller leie enn eie bolig

Vi anbefaler disse artiklene:

Les også

Lag din egen lysbokstav

Betaler du for mye for boliglånet ditt?

Publisert: