Sørlending kjøpte Blindleia-luksus

Eiendomsinvestor Tore Lies landsted i Blindleia ble solgt onsdag.

Foto: Foto: Kurt Engen/Meglerhuset Sædberg

  • Line Raaen Osmundsen
Publisert Publisert

-Jeg kan si så mye at det er en sørlending som har kjøpt landstedet. Men noe mer enn det ønsker vi ikke å gå ut med, sier endomsmegler Gustav Sædberg hos Meglerhuset Sædberg

Mandag forrige uke ble landstedet til eiendomsinvestor Tore Lie i Blindleia vest for Lillesand lagt ut for salg.Det skulle bare gå åtte dager før eiendommen ble solgt. I går kom det inn et bud på prisantydning – 22 millioner kroner . I formiddag ble budet godtatt av Lie og selskapet Otium som står som eier av landstedet.

  1. Foto: Foto: Kurt Engen/Meglerhuset Sædberg

  2. Foto: Foto: Kurt Engen/Meglerhuset Sædberg

- For bare 100.000 kroner kan du sikre deg en hytte ved sjøen på Sørlandet: Enorm interesse for Norges billigste hytte

– Eier fikk prisantydning og er fornøyd med salget, sier Sædberg, som ikke er overrasket over at det bare gikk en ukes tid før eiendommen ble solgt.

Sædberg sier til Abito.no at det har vært en enorm interesse rundt salget. Annonsen på Finn.no har hatt over 52.000 klikk, noe som ifølge Sædberg er ekstremt høye tall.

-De fleste er nok nysgjerrige, spesielt ettersom den har fått en del mediadekning. Men vi har hatt seks-sju stykker på privat visning. Det synes vi er veldig bra, sier han.

Sædberg kan opplyse om at det har vært interesse fra Østlandet, Sørlandet og Stavanger-området. Men det var altså en sørlending som endte opp som eier.

-Vi hadde kun én budgiver som bød 18 og 22 millioner, sier han.

Det var tidligere fotballspiller Erik Solér som solgte stedet til Otium/Tore Lie for ti år siden. Da var prisen 13,5 millioner kroner. Siden den gang har Tore Lie investert betydelige summer på eiendommen. Den nye eieren kan ifølge megler » flytte rett inn», og kan flotte seg med blant annet svømmebasseng med oppvarmet saltvann, boblebad, to sandstrender, et stort uteområde med utekjøkken samt hage anlagt rundt en stor del av eiendommen.

Les også Sjøhyttesalget er i gang

Publisert

Mest lest

  1. Siste nytt om korona

  2. Kripos har funnet ut hva pulveret var

  3. Ansatte ved teststasjon kullosforgiftet

  4. Nå er det bestemt når byens travleste bussgate åpner igjen

  1. Hytte
  2. Hyttemarked
  3. Abito