Enorm interesse for Norges billigste hytte

\- Jeg aner ikke hvor mange telefoner jeg har fått, men det har vært mange, sier Trille Guldal (55) fra Ankenes ved Narvik.

Dette er det eneste bildet av hytta som ligger ute på finn.no. Foto: Foto: Privat

  • Line Raaen Osmundsen
Publisert Publisert

100\.000 kroner er prisantydningen for sørlandshytta hun prøver å selge. Ingen fritidseiendommer på Finn.no ligger ute med lavere prisantydning. Det var Dagens Næringsliv som først omtalte salget av hytta som nå er den billigste i landet.

Dette er det eneste bildet av hytta som ligger ute på finn.no. Foto: Foto: Privat

- Sjøhyttesalget er i gang

God markedsføring

-Etter at den stod på trykk der har flere medier kommet etter så vi har jo fått god markedsføring på den, sier Guldal som ikke har planer om å selge hytta før visning.

-Nei, jeg kunne solgt den i går til en mann som hadde vært og sett på den, og ønsket å kjøpe den høyere enn prisantydning. Men vi vil gjøre det ordentlig, og venter til det har vært visning, sier hun.

Ifølge salgsannonsen på finn.no ligger hytta på en «sentralt tomt i et attraktivt område med bebyggelse fra eldre dato».

Dette er det eneste bildet av hytta som ligger ute på finn.no. Foto: Foto: Privat

Hytta som er på 30 kvadratmeter er opprinnelig en gammel tyskerbrakke som ble flyttet til den punktfestede tomta på 195 kvadratmeter i 1955. Men den har innlagt strøm, ett soverom med to sengeplasser, bilvei helt inn til hytta, samt to parkeringsplasser.

-Grei pris

– Jeg tenker at det er en helt grei pris. Vi fikk en takst på den for tre år siden, og har tatt utgangspunkt i denne sier Guldal som selger hytta på vegne av familien.

– Vi er flere søsken som selger dette etter dødsboet til min mor. Vi eier for mye, og har selv en annen hytte i samme området, så vi fant ut det var greiest å kvitte seg med denne.

Vurderte å rive hytta

Guldal sier til Abito at familien vurderte først om de bare skulle rive hytta, men bestemte seg for at de heller ville forsøke å selge.

– Det er jo en overkommelig prisklasse, så vi tenkte at det kanskje kunne være en mulighet for ganske mange til å få seg en hytte, sier hun.

Hytta som ligger nær idylliske Rægevig på Tromøy er den klart billigste fritidseiendommen som er til salgs på Sørlandet . Den nest billigste fritidseiendommen som ligger ute på Finn. no er ei

23,5 kvadratmeter stor hytte på Bueheia på Birkeland. Den har en prisantydning på 245 000 kroner

For 350.000 kroner kan du få kloa i ei innlandshytter på Botnan i Byremo og Iveland, eller en sjøbod i etablert bryggeanlegg, Lussevika ved Spangereid.

- Her er nybyggersalget skyhøyt

Publisert

Mest lest

  1. Legeforeningen tar ut 23 leger i streik fra mandag

  2. Kripos har funnet ut hva pulveret var

  3. Før og etter: Familien pusset opp hele huset for 100.000 kroner. Endringen er total.

  4. Øystein studerte fordi «alle andre» gjorde det, mens Aida trodde det hun valgte måtte vare for resten av livet

  1. Hytte
  2. Hyttemarked
  3. Abito