Her er lesernes #Fvnjul

Vi ba om deres julebilder. Her er noen av dem.

  • Mads Ommundsen
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over fire år gammel

De siste ukene har Fædrelandsvennen skrevet flere saker om pynta julehus, nisser og pepperkakehus. Alt for å vise frem litt av den gode julestemningen som befinner seg der ute blant dere lesere.

I den forbindelse har vi også bedt om å få tilsendt deres julebilder på Facebook eller nyheter@fvn.no. På Instagram har vi bedt dere bruke taggen #fvnjul.

Vi har her samlet noen av disse bildene til en bildeserie som du kan se her. Vi har plass til mange fler, så fortsett med å sende inn gjennom jula.

Storesøster og mamma fikk pyntet treet idag🎄👌God jul, Feliz Navidad, Merry Christmas #godjul #fvnjul #kristiansand#domkirkenkristiansand #kristiansand #julestemning #juleshow #christmasspirit #christmaslights #christmasshow #mittkrs #fvnjul #photooftheday #instaphoto
Når man sitter og ser på november-ettermiddagenes outlook-kalender og bare innser at julekalenderen må på plass allerede nå for å komme i mål før 1. desember! 🙈 Rein flaks at jeg er sabla glad i jula da!🙋🏼‍♀️🎄🤣 #julekalender #aldrifortidligåbegynne #håperikkeungenesmugtitter #nrkjul #fvnjulÅrets pepperkakehus/hytte 🎅🏼. 🏡🎄#gingerbreadhouse #christmasdecor #outlanderseason4 #frasersridge #fvnjul

Har du tips til noen gode julesaker? Tips meg på mads@fvn.no.

Publisert: