Spøkelser og flaggermus på kreativt Halloweenbord

  • Maren Baxter
Publisert: Publisert:

Det er snart Halloween. Har du tenkt å invitere til Halloweenfest eller ønsker kanskje bare å gjøre litt ekstra for dine nærmeste? Du tenker kanskje, «det er så dyrt!» Men det trenger det absolutt ikke være! Jeg har valgt en styling som passer alle lommebøker. Jeg har vært på bruktbutikken og funnet noen lekre juletallerkener. De hvite tallerkenene er fra Ikea, men du kan også bruke hvite papptallerkener om vil kutte på kostnadene.

bax1

I stedet for å kjøpe dyr pynt har jeg valgt å lage det meste selv. Jeg kjøpte sort pappkartong, og klippet ut noen sorte flaggermus som jeg festet på gaffelen.

bax1

Jeg brukte en sort tusj og tegnet morsomme ansikter på mandarinene. Mandariner er jo ikke bare dekor, de kan jo også spises etterpå. Spøkelsene er laget av slikkepinner og servietter, bunnet sammen rundt halsen. To prikker til øyne tegnet med tusj. Kjempeenkelt!

bax1

Jeg har også brukt egg i dekorasjonen. Her kan du tegne mange morsomme ansikter. Barna vil sikkert synes det er kjempe gøy å tegne egne ansikt på eggene.

bax1

Gresskarpynten jeg har brukt er kjøpt på matbutikken. Det blir jo ikke helt Halloween uten gresskar. Bruk levende lys eller led -lys på bordet for å lage en koselig stemning.

Ta naturen inn, og bruk kvister, kongler, blader som en del av dekoren. Dette skaper et spennende uttrykk. Ha det gøy. Lek med stylingen, og ikke vær redd for å gjøre noe annerledes.

Innlegget er opprinnelig publisert på Marens egen blogg. Abito har fått tillatelse til å publisere det her.

Publisert: