Derfor gikk denne boligen nesten 1,8 millioner over takst

— Man bør i utgangspunktet oppgradere huset.

HØYT OVER TAKST. Boligen i Sollien på Landås i Bergen hadde prisantydning og takst på 4.900.000 kroner. Salgssummen endte på 6.670.000 kroner, altså 1.770.000 kroner over takst.
  • Synne Hellum Marschhäuser
Publisert Publisert
icon
Denne artikkelen er over syv år gammel

Boligen i Sollien på Landås i Bergen hadde prisantydning og takst på 4.900.000 kroner. Salgssummen endte på 6.670.000 kroner, altså 1.770.000 kroner over takst.

— Vi hadde ingen forventninger om at dette skulle skje. Man bør i utgangspunktet oppgradere huset, sier eiendomsmeglerfullmektig Thomas K. Johansen i DNB Eiendom.

— Samtidig har rekkehuset har en fantastisk beliggenhet og gode uteareal. Man har en hage som er i bakkant av boligen med sti opp til Ulriken, sier Johansen.

Folk har ikke nødvendigvis vurdert rekkehuset som et oppussingsobjekt, fordi materialvalget er av kvalitet, og blant annet taket er fint utformet, mener Johansen.

40-50 interessenter

HAGEN: Johansen mener hagen har vært positiv for salget, med sti opp til Ulriken

Inkludert privatvisninger var rundt 40-50 stykker interesserte i boligen og ti personer leverte budskjema, ifølge Johansen. Men på slutten var det to stykker som «kriget». — Har dere bommet på prisantydningen?

— Jeg mener ikke det. Det er snakk om 4,9 millioner for 157 kvadratmeter, og man må oppgradere boligen. Men det er markedet som til syvende og sist bestemmer.

Johansen sammenligner rekkehuset med et annet i samme område som nylig gikk 2,2 millioner kroner over takst, og peker på at det hadde langt bedre standard.

Har du tips til oss? Send oss en epost!

Les også:

Publisert

Les mer om dette temaet

  1. Forelsket seg i både hus og mann

  2. Om en måned kan du bygge dette uten å søke

  3. Derfor gikk denne leiligheten to millioner over takst

  1. Bolig
  2. Boligmarkedet
BT anbefaler

Her strømmer de på for å gjøre gratiskupp: – Vi hadde ikke forventet så mange folk

Køen av unge mennesker strekker seg flere hundre meter i solskinnet.

LES SAKEN