Ukas instagrammer : Cindy Braaen

Huset til Cindy Braaen er fra 1912, og har vært i familien helt siden det ble bygget.

Cindy Braaen står bak instagramkontoen@villavang med over 80.000 følgere.
  • Line Raaen Osmundsen
Publisert: Publisert:

Cindy Braaen @villavang

Alder: 41 år

Bor: Vestby

Yrke: Kontormedarbeider hos Sofies Villa

Bor sammen med: Mannen min og 3 barn (2 gutter og 1 jente)

Hustype: Sveitservilla
Vært på Instagram siden 2014

Hvordan vil du beskrive hjemmet ditt?
Hjemmet vårt er klassisk. Det er lunt og har sjel. Huset er fra 1912 og har vært i familiens eie siden det ble bygget. Vi har bygget på og endret noen rom, men har fortsatt en god del elementer inne som er i sveitserstil. Akkurat nå renoverer vi det utvendig med ny panel og nytt tak. Mannen min er tømrer og har gjort alt selv.

Ukas Instagrammer: Egil Farstad

Hva er et hjem for deg?
Det er et sted hvor familien og jeg kan slappe helt av, et sted man kan føle seg trygg og et sted man trives med å være. Hjemmet mitt er det stedet jeg savner etter å ha vært ute og reist.

Ukas instagrammer: Henriette Wolden

Good morning ☀️ Siste feriedag før hverdagen trår til igjen på mandag ����Den skal benyttes til å rydde i klær, skuffer og skap �� Ha en finfin fredag dere �� – – #goodmorning#interiør#homeadore#hageliv#interior123#interior125#nordichomes#terrace#interior4you1#dream_interiors#shabbyyhomes#roomforinspo#interiorandhome#inspohome#homedecor#homedetails#interior#boligpluss#vakrehjem#interior4all#homeforinspo#bonytt#interiorharmoni#classichomes#villavang#dittuterom#styling#abito#passion4interior#sveitserhus

Hvordan har interiørstilen din endret seg med årene?
Den har endret seg ganske mye. Jeg har vært gjennom både shabby chic og tunge mahogni møbler, men de siste årene har jeg landet på en mer rolig klassisk og strammere stil med fargeskala i beige, hvitt og sort.

Ukas Instagrammer: Laila Lillerovde

Happy friday 💙🐚⚓️ Nyt helgen! Her blir det bursdagsfeiring 3 dager til ende! Vår mellomste fyller 11 over helgen 🎉 Men først jobb og deretter vin på terrassen med en venninne 🥂 Ha en finfin fredag 🌸 #kitchen#interiør#homeadore#hageliv#interior123#interior125#nordichomes#inspire_me_home_decor#interior4you1#dream_interiors#shabbyyhomes#roomforinspo#interiorandhome#inspohome#homedecor#homedetails#interior#boligpluss#vakrehjem#interior4all#homeforinspo#bonytt#interiorharmoni#classichomes#villavang#charminghomes#styling#abito#passion4interior#sveitserhus

Hva har vært vanskeligst å innrede i hjemmet ditt?
Hallen har vært vanskeligst å innrede. Her har vi byttet om så mange ganger og jeg er fortsatt i tenkeboksen på hvordan den kan bli enda mer praktisk og fin.

Hva er viktigst når du innreder?
Det viktigste for meg er at det jeg gjør harmonerer med resten av huset. Det skal være en rød tråd gjennom hjemmet. Jeg velger alltid beige, sort eller hvitt når jeg innreder. Dette er farger som gjør meg glad, og som går igjen i hele huset.

Forandrer du innredning i takt med årstidene?
Jeg har samme innredning hele året men jeg endrer farger på puter, pledd og lys. Om høsten og vinteren velger jeg gjerne puter i sort, oker, beige og kakigrønt, og om våren og sommeren blir det ofte sandfarget, hvitt og blått.

Ditt beste interiørtips?
Mitt beste tips er å bruke tid på å finne møbler som er klassiske og tidløse. Sats på god kvalitet så varer lenge. Velg en nøytral farge på møblene og varier heller med puter og interiør etter årstider, og etter hvert som man blir lei.

Sjekk de fine putetrekkene vi har på jobben da 😱 Lin og fløyel 🤤 Blått sammen med lin og kurv er sommer favoritt hos meg 🐚💙🌾 Du får alt hos @sofiesvilla 👌🏼 #diningroom#interiør#homeadore#hageliv#interior123#interior125#nordichomes#inspire_me_home_decor#interior4you1#dream_interiors#shabbyyhomes#roomforinspo#interiorandhome#inspohome#homedecor#homedetails#interior#boligpluss#vakrehjem#interior4all#homeforinspo#bonytt#interiorharmoni#classichomes#villavang#dittuterom#styling#abito#passion4interior#sveitserhus

Hvilket rom gir best respons på Instagram?
Spisestuen vår får god respons på Instagram, det samme med kjøkkenet.

Må også nevne kakkelovnen vår som jeg får veldig mye spørsmål om og basseng/utebildene.

Ꮯ i n d y 🖤🌿🐚 on Instagram: “God helg til dere alle 🌿✨🕯 - -…”

Hvor henter du inspirasjon fra?
Jeg henter mye inspo fra Instagram, men også interiørmagasiner, Pinterest og oppussingsprogrammer på tv.

Hvordan redder du situasjonen hvis du får uventet besøk og hjemmet står på hodet?
Nå skal det sies at jeg har støv på hjernen og er allergisk mot rot. Men hvis jeg får uventet besøk på sommerstid blir det å sitte ute ved bassenget, og på vinteren fyrer vi opp i kjøkkenpeisen og drikker te ved kjøkkenbordet.

Blue summer ��⚓️�� – – #hamptonsstyle #interiør#homeadore#hageliv#interior123#interior125#nordichomes#inspire_me_home_decor#interior4you1#dream_interiors#shabbyyhomes#roomforinspo#interiorandhome#inspohome#homedecor#homedetails#interior#boligpluss#vakrehjem#interior4all#homeforinspo#bonytt#interiorharmoni#classichomes#villavang#charminghomes#styling#abito#passion4interior#sveitserhus

Dine instafavoritter? 
Jeg har veldig mange favoritter, men må nevne @carolineinterior, @homebylene, @mystylemia @villafloris som inspirerer meg hver dag!

Beste instagramtips:
Være seg selv, og vær en god instagrammer ved å legge igjen hyggelige spor og likes hos de du følger. Jeg er litt fan av å bruke storyen til å framsnakke og tipse om andre kontoer.

Prøv å la være å ha for mye fokus på følgerantallet, men ha heller fokus på å legge ut gode bilder som inspirerer og ha en rød tråd gjennom bildene du legger ut.

Førsteinntrykket på kontoen din er viktig. Hvis den er rotete med for mye ulike ting så tror jeg den kan oppleves uinteressant og lite inspirerende.

Begynte på Instagram fordi:
Jeg har en lidenskap for interiør og elsker å ta bilder, da ble Instagram raskt en favoritthobby. Instagram var et sted jeg fant mye inspirasjon og det var (er) et sted med mye positivitet.

[Ꮃeek🔚] #interiorstyled#interiør#homeadore#hageliv#interior123#interior125#nordichomes#inspire_me_home_decor#interior4you1#dream_interiors#shabbyyhomes#roomforinspo#interiorandhome#inspohome#homedecor#homedetails#interior#interior#vakrehjem#interior4all#homeforinspo#interior#interiorharmoni#classichomes#villavang#homeadore#charminghomes#finahem#eleganceroom#passion4interior

Hvordan vil du beskrive stilen din?
Klassisk og lun. Det er viktig for meg å ha det koselig rundt meg men jeg orker ikke altfor mange ting. Jeg bruker mye tekstiler som puter, lammeskinn og pledd i interiøret mitt. Jeg har det lyst men med mørke detaljer.

Har du en favoritt-ting på bordet?
Lysestaker. Jeg elsker levende lys så det har jeg hver kveld, uansett årstid. Akkurat nå er jeg fryktelig glad i Globo lysestakene mine, og en ny sort tekanne i kinesisk stil.
Ditt beste ryddetips?
Legg tilbake ting med engang du er ferdig med det og ikke utsett ryddingen til dagen etter.

Lyst til å lese om flere inspirerende instagrammere?

Publisert: