Bolig

– Jeg beundrer de som får det til å fungere med farger

Astrid Midthun Sund (25) setter pris på svarte og hvite kombinasjoner. Hun beundere de som får det til å fungere med farger, men selv blir hun fort lei.
Abonnent
Bolig

Paret henger heller opp bilder enn å male veggen

– Den største feilen mange gjør, er å henge bilder altfor høyt, for langt fra hverandre eller helt alene, mener galleriansvarlig.
Abonnent
Bolig

- Huff, det var veldig flaut

Når kjemien med kunden er helt på plass, synes Hilde Møller-Hansen at eiendomsmegleryrket er ekstra givende. Men en gang gikk hun skikkelig på tryne.
Abonnent
Bolig

-Her finner vi den gode roen

På hytta på Gautestad kan Randi Røinaas Lomeland og Pål Lomeland leve livet akkurat slik det passer dem, helt til hverdagen kommer igjen.
Abonnent
Bolig

Nyter 180 kvadratmeter familielykke på Hovden

De rømmer til fjells så ofte de kan, Gro (50) og Øystein (56) og deres to barn Line Marie og Aleksander. På Hovden nyter de hyttelivet til det fulle.
Abonnent
Bolig

Dette er feilen alle gjør med oppvaskmaskinen

– De fleste vet godt at ulltøy krymper om man vasker på feil program, men det står dårligere til med kunnskapen om oppvaskmaskinen, sier Anett Bjerkan i Miele.
Abonnent
Bolig

Slik lykkes du med mørke farger

Mørke farger betyr ikke små og dystre rom. Tvert imot kan de gi en lun og koselig atmosfære, og fremheve det øvrige interiøret. Her er tipsene du trenger for å innrede med mørke farger
Abonnent
Bolig

– Jeg drømte om å bli fotballspiller

Jon Fadnes tror mange eiendomsmeglere er vinnerskaller som har vært spesielt flinke i noe, uten at de nådde helt opp. Selv trigges han av å kunne plinge i bjella når han har vunnet et nytt oppdrag.
Abonnent