Bolig

Hvordan påvirker grønne planter hjemmet ditt?

Grønne planter er trendy og har kommet for å bli i interiørbildet. Men visste du at de grønne plantene også er med på å gi oss et bedre inneklima, og bidrar til økt trivsel i hjemmet ditt på flere måter.
Abonnent
Bolig

– Jeg trenger ikke farger

Tina og Steffen har gjort 50-tallsboligen både personlig og moderne. Man kommer langt med kreative ideer og noen strøk med maling!
Abonnent
Bolig

Her får du billigst hytteforsikring

Det er store forskjeller på hvor mye hytteforsikringen koster i de ulike forsikringsselskapene, viser en fersk prissjekk. Her får du oversikten.
Abonnent
Bolig

Ukas Instagrammer: Janne-Marit Syrstad

Den dagen Janne-Marit Syrstad og mannen kom på visning i det gamle 70-talls huset hadde hun allerede tegnet ny planløsning til huset.
Abonnent
Bolig

Frisk fornyelse på 1-2-3

Det er ennå en stund til våren tar tak, men det går fint å foregripe begivenheten ved å male et par stoler i friske farger.
Abonnent
Bolig

Begravelsesagenten som ble eiendomsmegler

Andreas Jølstad hadde mange nære samtaler med pårørende i sin forrige jobb, og tror denne erfaringen har gjort ham til en litt annerledes eiendomsmegler.
Abonnent
Bolig

Ukas Instagrammer: Laila Lillerovde

Da Laila Lillerovde og mannen fikk naturtomten de drømte om, ble det helt naturlig med en stilending i hjemmet.
Abonnent
Bolig

Design i OL-landet

Sørkoreansk design er mer enn Samsung-skjermer og Kia-karosserier.
Abonnent
Bolig

Slapper av med nakenbad på ytterste holme

Lasse Marcussen sier at mytene om eiendomsmeglere må avlives, og at det banker et hjerte bak lommeboka. – Jeg blir faktisk rørt over den tilliten kundene viser oss, sier 40-åringen.
Abonnent
Bolig

Lillian omgir seg med duse farger og havutsikt

Lillian og Erik Martin tok utgangspunkt i den gamle bebyggelsen i Kjøpmannsvik da de bygde drømmehuset innerst i havgapet.
Abonnent
Bolig

Elise ble kastet ut på boligmarkedet. Slik endte det.

Gjennom ti episoder av podkast-serien «Elises boligjakt» har vi fulgt Elise Rønnevig Andersen (23) på leting etter sin første bolig. Hvordan endte det?
Abonnent