Bolig

Noen kaller NRK-profilens hytte for en ribbevegg

– Hytteminnene fra barndommen sitter i kroppen, og jeg synes det er helt fantastisk at jeg etter så mange år kan gjenoppleve det, sier NRK-programlederen.
Abonnent
Bolig

Derfor bør du ikke lade mobilen din om natten

Mange mobileiere lader telefonen sin om natten og sover like godt for det. Men ifølge Elsikkerhet Norge kan det være en farlig ting å gjøre. – Lad om dagen, er deres soleklare råd.
Abonnent
Bolig

– Det er helse i hvert blikk her ute

Sørlandskunstner Dag Telhaug finner ro i Lindesnes-skjærgården. Det er ved havet han inspireres aller mest når nye ideer og kunstverk skal skapes.
Abonnent
Bolig

Bygde sitt eget orientalske paradis i Arendal

På Bjorbekk i Arendal har Laila og Riaz Akhtar skapt et eventyrlig hjem med osende flora, eget tårn i hagen, og møbler med inspirasjon fra Asia.
Abonnent
Bolig

Boligprisene på stedet hvil

Nedgang i boligprisene i alle byene med unntak av Oslo-regionen og Bergen.
Abonnent
Bolig

Enkle grep for å sikre hus og hage i ferien

Før du pakker kofferten og overlater boligen til seg selv, bør du ta noen forholdsregler. Her er tipsene for å unngå en kjedelig avslutning på ferien.
Abonnent
Bolig

Slik lager du sommerens vakreste isbiter

Det er lite som gir så optimal sommerglede som leskende drikke når sola varmer fra skyfri himmel. Men hva med å la isbitene spille hovedrollen i år?
Abonnent
Bolig

Tenk deg om før du henger ut klesvasken

Det er ikke mye som lukter bedre enn klær som nettopp er tatt inn fra snoren, men er det helt problemfritt å tørke klær utendørs?
Abonnent