Stem på Bergens beste ute­servering

Hvilket sted er det hyggeligst å spise og drikke ute på? BTs lesere har nominert en rekke forskjellige plasser. Her er finalistene.

Stem på din favoritt ↓

Hvem vil du avgi din stemme til?

Velg én kandidat i listen under, og avgi din stemme nederst på siden. Du kan kun stemme på én kandidat, og du må være innlogget for å kunne stemme.

Bod24

«På Bergens kanskje vakreste uteservering kan du ta deg en dukkert før maten», skrev BTs matanmelder Nanette Nartey da hun besøkte spisestedet ved sjøen i Sandviken. Mange av BTs lesere har også falt pladask. Fantastisk, herlig og sjarmerende er ord som går igjen i nominasjonene.

Cornerteatret

Kulturhuset på Møhlenpris reklamerer med byens største uteservering og utsikt til byens eneste bystrand. «Nydelig atmosfære og alltid sol», er den begeistrede attesten fra en leser. «På solfylte dager er det ingen plass det er bedre å være», skriver en annen.

Dr. Wiesener

Nabolagspuben i Sandviken er et kjært sted for mange, noe som går klart frem av de mange nominasjonene. «Dette er stedet for folk i alle aldre og samfunnslag – like velkomne alle sammen», heter det i en av dem. «Unikt sted fullt av kjærlighet», lyder det videre.

Kippers USF

Kafeen på Verftet er en av byens mest kjente uteserveringer. Trafikkfritt og sol til sene kvelden er gjengangere i gjestenes begrunnelse. «Her er det sol lengst og du kan nesten se den gå i havet», skriver en av dem. «Et eventyr at vi har slikt i Bergen», skriver en leser.

Landmark

Uteserveringen ved Smålungeren er en klassiker i det bergenske bybildet. «Ingenting slår utsikten mot Ulriken under kirsebærtrærne i blomst», skriver en gjest i sin begrunnelse. «Fargerik og med utsikt til yrende folkeliv», trekker en annen frem.
Velg en nominert å stemme på.