– Det hjelper lite å rydja, viss me fyller strendene opp igjen resten av året

Opprydjinga på strendene våre denne veka er eit strålande stykke arbeid, men det hjelper lite viss me fyller dei opp igjen resten av året.

Publisert Publisert

GOD DUGNAD: Den storstilte rydjinga som no skjer i den vestlandske vasskanten er ein nødvendig dugnad, som flest mogeleg bør delta i. Foto: Bjørn Erik Larsen

Du har nå lest dine gratis artikler denne uken. Bli abonnent for å lese videre.

Om BTs leder

BTs lederartikler blir skrevet av mediehusets redaktører og kommentargruppe. Politisk redaktør er leder for denne gruppen. Lederne er skrevet på bakgrunn av BTs publisistiske idé, sjefredaktørs meninger og avisens tradisjon. I avisens publisistiske idé heter det:

«Bergens Tidende skal være en frittstående, liberal, borgerlig (ikke-sosialistisk) avis, partipolitisk uavhengig. Avisens generelle grunnsyn skal bygge på et progressivt og menneskelig samfunnssyn. Den redaksjonelle ledelse skal ha som oppgave å lage en avis som gir sine lesere i by og bygd saklig og sann orientering om det som foregår lokalt, nasjonalt og internasjonalt. Redaksjonsledelsens integritet skal være uavkortet så vel utad som innad».