I Hagens hode

Norge trenger et skattesystem som sikrer arbeidsplasser. Ikke demagogiske utspill som roter til debatten.

Publisert Publisert

INN I OFFERROLLEN: Steinrike Stein Erik Hagens forsøk på å fremstille seg selv som offer, er ett av de mer kuriøse innslagene i skattedebatten. Mye viktigere er det at stortingsflertallet ser hvor nødvendig det er å fortsette samarbeidet om endringen av formuesskatten, også etter valget i september, mener BT. Foto: Håvard Bjelland

Du har nå lest dine gratis artikler denne uken. Bli abonnent for å lese videre.

Om BTs leder

BTs lederartikler blir skrevet av mediehusets redaktører og kommentargruppe. Politisk redaktør er leder for denne gruppen. Lederne er skrevet på bakgrunn av BTs publisistiske idé, sjefredaktørs meninger og avisens tradisjon. I avisens publisistiske idé heter det:

«Bergens Tidende skal være en frittstående, liberal, borgerlig (ikke-sosialistisk) avis, partipolitisk uavhengig. Avisens generelle grunnsyn skal bygge på et progressivt og menneskelig samfunnssyn. Den redaksjonelle ledelse skal ha som oppgave å lage en avis som gir sine lesere i by og bygd saklig og sann orientering om det som foregår lokalt, nasjonalt og internasjonalt. Redaksjonsledelsens integritet skal være uavkortet så vel utad som innad».