Noen av dem går så det griner. Andre av Bergens topprestauranter er stadig konkurstruet.

Hvorfor er det så store forskjeller blant Bergens topprestauranter?

Publisert Publisert

Ekspertene hvisket om en mulig Michelin-stjerne. BTs anmeldere har gitt dem høyest mulig score tre ganger på rad. «Bare bedre og bedre», lød dommen etter siste besøk.

Likevel har gründerne bak Bare-konseptet havnet i en økonomisk sirup. 500.000 kroner i ubetalt moms og trusler om konkurs.

Les hele saken med abonnement

Mer fra BT magasinet

  1. BT MAGASINET

    Kvelden hørselen forsvant på Tennis Paradis

  2. BT MAGASINET

    – En god bonus for Torgallmenningen

  3. BT MAGASINET

    Da Rimma (84) skjønte at livet gikk mot slutten, reiste hun til sønnen i Bergen. På veien fikk hun korona.

  4. BT MAGASINET

    «Bli bergtatt du også»

  5. BT MAGASINET

    – Folk sier at har du først bodd i Sandviken, flytter du aldri herfra. Det gjelder for meg også.

  6. BT MAGASINET

    Her er milliardærkokken ved Bjorøy: – Det var visst det beste han hadde smakt