Den ultimate Chianti-guiden

Bli med til Toscanas indrefilet.

Publisert Publisert

Vandringer i postkort-landskap med sypresser på geledd, mektig bondekost og vakre, små landsbyer strødd utover toppene. Det berømte vindistriktet Chianti Classico har mye mer enn edle dråper vin å by på.

– Hvis du har én dag til rådighet i Chianti Classico, kan du begynne på torget i Greve. Stikk innom den berømte pølsemakeren Falorni, kjøp en villsvinpølse. Legg så turen til slakteren Dario Cecchini i Panzano og innta lunsjen der. Da har du fått med deg «alt» av matproduksjon i Chianti på en formiddag. Med et besøk etter lunsj hos vingården Antinori har du rukket flere av Chiantis høydepunkter på få timer, sier Anders Hornslien.

Du har nå lest dine gratis artikler denne uken. Bli abonnent for å lese videre.