Oppskrift på suksess

Spisekroken følger ikke trender. De serverer store porsjoner med solid tradisjonsmat, slik de har gjort i 22 år.

Publisert Publisert

DELIKAT: Kalvekjøttet er Spisekrokens signaturrett. Det er lett å merke at dette er restaurantens spesialitet. Foto: ODD MEHUS

Les hele saken med abonnement

Mer fra BT magasinet

  1. BT MAGASINET

    Etter ni år helt uten venner, tok Steinar grep. Hans metode for å få nye kamerater er blitt kopiert av mange.

  2. BT MAGASINET

    – Jeg vil se alt det jeg minnes så godt før jeg dør

  3. BT MAGASINET

    «Tacokrigen tilspisser seg»

  4. BT MAGASINET

    Denne familiens feriehus er blitt en attraksjon i Øygarden

  5. BT MAGASINET

    «Av alt som er gale på NHH, må mannskoret Svæveru’ være det verste, sa jeg. Så møtte jeg dirigenten.»

  6. BT MAGASINET

    – Det sitter mange fiskesluker der nede. Mange aner jo ikke at ubåten ligger her.