Michelin-bartenderens enkle løsninger

Fullt kjøleskap og ledig tid? Da vil Bares barsjef gjerne vise vei til enkle cocktails du kan lage hjemme nå i påsken.

– En god drink skal være velbalansert. Ingen av ingrediensene skal være for
fremtredende. Målebegeret er der for en grunn, sier barsjef Raymond Tungesvik (46).

Les hele saken med abonnement

Mer fra BT magasinet

  1. BT MAGASINET

    – Jeg har gledet meg lenger enn jeg hadde trodd

  2. BT MAGASINET

    Bien med nysatsing på Danmarks plass. BTs matanmelder er begeistret.

  3. BT MAGASINET

    Alt ble forlatt som det var. Se bergens­fotografens bilder av en knust by.

  4. BT MAGASINET

    – Jeg googlet flygel og vekt. Det var en kjempetabbe.

  5. BT MAGASINET

    Da kassen var tom, tok stamgjestene grep

  6. BT MAGASINET

    I hjemmesykepleien kjempet Tone mot klokken hver dag. Til slutt var begeret fullt.