Frode Thuen: Ung kjærlighet

Hun frykter at forholdet ikke kommer til å vare fordi de var så unge da de ble sammen.

  • Frode Thuen

Jeg ble kjæreste med samboeren min allerede som 17-åring. Nå er jeg i slutten av 20-årene, og vi er begynt å snakke om å få barn. På den ene siden er det helt naturlig. På den annen side, gjør det meg litt skremt. Han er den eneste kjæresten jeg har hatt. Jeg er redd for forholdet vårt ikke kommer til å holde i lengden, siden vi ble sammen i så ung alder. Og jeg ønsker virkelig ikke å ende opp som enslig mor på et eller annet tidspunkt.

Vi har det stort sett veldig fint sammen på alle måter, men jeg klarer likevel ikke helt å fri meg fra denne bekymringen. Det er nesten som om jeg leter etter feil og mangler ved ham. Tegn på at dette helt sikkert ikke kommer til å vare. Av og til kan han for eksempel være litt humørsyk og gretten, og noen ganger bli nokså påståelig og sta når vi er uenige. Dette er ikke trekk som jeg har lagt veldig mye merke til tidligere, men i den senere tid har jeg hengt meg litt opp i disse sidene.

Noe annet som jeg har begynt å tenke mer på i det siste, er min begrensede seksuelle erfaring. Jeg hadde bare ligget med én gutt før jeg ble sammen med samboeren min, og det har aldri vært noe tema for verken han eller meg. Men nå har jeg fått fantasier om at jeg før eller siden vil komme til å få lyst på andre menn. Jeg forestiller meg at det nærmest vil tvinge seg frem et behov for flere erfaringer på det seksuelle området. Og dette bekymrer meg en god del, kjenner jeg.

  • Les Frode Thuens svar lenger ned.

Les hele saken med abonnement