Andre idretter

Warholm fikk kongepokalen: – En stor ære

Karsten Warholm ble søndag tildelt sin fjerde strake kongepokal under friidretts-NM i Byrkjelo. Sigrid Borge fikk kongepokalen på kvinnesiden.
Abonnent
Andre idretter

Filip Ingebrigtsen: - Dette var en positiv test

Filip Ingebrigtsen gikk rett i tet på 800 meter, og den posisjonen holdt han nesten helt til mål. På slutten snek Thomas Roth seg så vidt foran.
Abonnent
Andre idretter

Storebror kan gi Jakob Ingebrigtsen Zürich-plass

Jakob Ingebrigtsens deltakelse i Diamond League-finalen i Zürich står og faller på at ytterligere én løper trekker seg. Det kan bli storebror Filip.
Abonnent
Andre idretter

Grøvdal mister gullmulighet i NM

Karoline Bjerkeli Grøvdal kunne løpt inn til sitt femte NM-gull på 3000 meter hinder i Byrkjelo lørdag, men måtte stå over på grunn av sykdom.
Abonnent
Andre idretter

Ekspert tipper tolv NM-gull til Hordaland

– De siste 15 årene har Hordaland vært fylket med best resultater i ungdomsklassene. Nå har det vært et påfyll av unge talenter og flere har tatt steget.
Abonnent
Andre idretter

Pappa Gjert nekter sønnen Jakob toppfart

Trenerpappaen Gjert Ingebrigtsen sier at Jakob Ingebrigtsen (17) kunne ha løpt 5000 meter på 13 blank, men sier at det ikke er aktuelt på lang tid.
Abonnent
Andre idretter

Lang sommerferie gir nye Oilers-toner

Bedre samhold og nytt treningsopplegg skal gi suksess på direkten. Men Oilers er raske med å dytte favorittstempelet over på andre en drøy måned før seriestart.
Abonnent
Andre idretter

To av tre får VM-tur

Ren amerikansk VM-uttakning for Martin Helseth denne uka.
Abonnent