Langrenn

Alt tyder dessverre på at Northugs tid er over

KOMMENTAR: «Jeg har vært der før. Jeg vet hva som kreves», sier Petter Northug i den nye boka. Men orker han å gjøre jobben som må til?
Abonnent
Langrenn

Derfor begynte sprintveteranen med studier

Eirik Brandsdal har begynt å tenke på en tid etter langrenn, men det var ikke bare derfor han begynte å på Universitetet i Ås denne høsten.
Abonnent
Langrenn

Vil Northug være like populær om 40 år som Brå er nå?

KOMMENTAR: Som en popstjerne reiser Oddvar Brå landet rundt de kommende ukene. Om noen dager får han konkurranse fra Petter Northug om oppmerksomheten, skriver Birger Løfaldli.
Abonnent
Langrenn

Spesialist på distansen han nesten aldri går

Langrennsløperens prestasjoner har svingt voldsomt de siste sesongene, men i én disiplin har han vært stabiliteten selv.
Abonnent
Langrenn

Svensk skistjerne om dopingsvikt under OL: – Helt sykt

Den svenske skistjernen Calle Halfvarsson reagerer på de tyske avsløringene om angivelig grove sikkerhetsbrister i antidopingarbeidet under vinter-OL.
Abonnent
Langrenn

Norsk langløpskonge håper å slå Sundby i vinter

Andreas Nygaard stopper ikke med seier i Vasaloppet og Birken. Til vinteren drømmer han om å slå Martin Johnsrud Sundby på oppløpet i et av verdens største skirenn.
Abonnent
Langrenn

Johaug: – Marit er mentoren min

Gammel vennskap ruster ikke. Therese Johaug (30) har fortsatt tett kontakt med Marit Bjørgen (38).
Abonnent
Langrenn

Bjørgen: - Langrenn mangler kvinnelige trenere

Marit Bjørgen er i full sving med livet etter langrennskarrieren. Torsdag snakket skidronningen om prestasjonskultur under Lindbak Expo 2018 i Ålesund.
Abonnent