Langrenn

Kowalczyk vurderer å gå 10-kilometeren i VM

Justyna Kowalczyk har allerede meldt seg VM-klar til stafetten og lagsprinten, men åpner nå også for å gå 10 kilometer klassisk i Seefeld.
Abonnent
Langrenn

«Sveriges Johaug» hylles etter verdenscupdebuten: – Fantastisk

Finske Kerttu Niskanen viste VM-form og vant søndagens klassiskløp i italienske Cogne. For de norske ble det tungt, med Anna Svendsen som beste på 11.-plass. Sveriges Frida Karlsson ble nummer syv i verdenscupdebuten.
Abonnent
Langrenn

– Her er det VM-løyper uansett om det er onsdag eller søndag

Fædrelandsvennen har tatt tempen på forholdene for ski og alpint før vinterferien. Føret i Kristiansand synger på absolutt siste verset, men innover i landet er det gode muligheter. Her får du en status på mange av de største vinterdestinasjonene på Sørlandet.
Abonnent
Langrenn

Iversen vil ha lillebror som manager

Emil Iversen (27) ser for seg at vinterens suksess i skisporet gir økonomisk rom for å ansette lillebror Mats (25) i en managerrolle foran neste sesong.
Abonnent
Langrenn

Bjørgen skal hedre Skofterud

Den abdiserte langrennsdronningen Marit Bjørgen stiller opp når Slitu IF arrangerer minnerenn for venninnen Vibeke Skofterud senere denne måneden.
Abonnent
Langrenn

Fotballtalentet valgte langrenn – nå er hun i norgestoppen

Da Tuva Lislevand (17) skulle begynne på videregående, tok hun valget om å legge fotballskoene på hylla. I helga gikk Oddersjaa-jenta inn til sin første pallplassering i norgescup.
Abonnent
Langrenn

Politiet vil ha betinget fengselsstraff for Klæbo

Politiet vil føre saken med Johannes Høsflot Klæbo for retten 6. mars. De vil foreslå en kortere betinget fengselsstraff for ulykken på Byåsen i desember i fjor.
Abonnent
Langrenn

Valnes bare 0,06 sekund unna finale: Glipper trolig VM-plassen

Erik Valnes kunne tatt store steg mot VM-plass i Seefeld. Men havnet bare seks hundredeler bak en finaleplass i Lahti, noe som gjør at VM-toget høyst sannsynlig er gått. Det samme gjelder også Anna Svendsen.
Abonnent
Langrenn

Klæbo må i retten etter ulykke

Johannes Høsflot Klæbo var involvert i en trafikkulykke på Byåsen i desember i fjor. Politiet mener hendelsen var så alvorlig at den må avgjøres i Sør-Trøndelag tingrett.
Abonnent
Langrenn

Langrenn: Golberg og Fossli ute av VM-diskusjonen

Pål Golberg og Sondre Turvoll Fossli kom ikke med til kommende helgs verdenscuprenn i langrenn i Lahti. Dermed er de heller ikke aktuelle til ski-VM.
Abonnent
Langrenn

Her NM-debuterer Klæbos lillesøster

Hun er foreløpig mer kjent på Instagram enn i langrennsløypa. Nå vurderer Ane Høsflot Klæbo å følge i sin berømte brors skispor.
Abonnent
Langrenn

To årsaker til at Klæbo trolig vrakes

KOMMENTAR: Før NM var Johannes Høsflot Klæbo i posisjon til å velge og vrake i VM-distanser. Nå er situasjonen endret.
Abonnent
Langrenn

Svendsen vil ha ny distanse i VM

Anna Svendsen (28) skulle gjerne gått distansen hun briljerte på under førsteetappen på NM-stafetten søndag.
Abonnent