Vintersport

Tok medalje i syv VM på rad - nå gir han seg

Målet var å avslutte en lang karriere med sitt 8. verdensmesterskap. Da må Magnus Moan minst på pallen i sin aller siste konkurranse på hjemmebane i Granåsen.
Abonnent
Langrenn

Tre av disse vil få VM-drømmen knust

Minst syv norske langrennsløpere kan ta medalje på 15 kilometer i VM. Bare fire får sjansen.
Abonnent
Vintersport

Hoppet lengst, men falt. Likevel tok han NM-bronse.

Andreas Stjernen ble norgesmester i hopp stor bakke foran Johann André Forfang. Robert Johansson tok bronse tross fall i første omgang.
Abonnent
Langrenn

Iversen går glipp av Otepää-rennene

Emil Iversen har slitt med en luftveisinfeksjon og er ikke klar til å konkurrere i verdenscupen kommende helg. Heller ikke Heidi Weng går i Otepää.
Abonnent
Vintersport

Lunde Pedersen tok sin første EM-medalje

«Umulige» Sven Kramer (32) var igjen for sterk, da Sverre Lunde Pedersen (26) sikret sin første EM-medalje. I VM håper han å kunne hamle opp med legenden.
Abonnent
Skiskyting

Pallen glapp på stafetten: – Jeg klønet det til

Norge øynet en stund en etterlengtet pallplass på kvinnenes skiskytterstafett i Oberhof, men måtte ta til takke med fjerdeplassen etter fall.
Abonnent
Vintersport

Tysker raste mot Graabak etter norsk seier

Jan Schmid og Jørgen Graabak ble hentet inn av to tyske kombinertpar, men i spurten på oppløpet knep Norge lagsprintseieren i Val di Fiemme.
Abonnent
Langrenn

Ny sprintskuffelse for de norske langrennskvinnene

Det vil seg ikke for Norges sprintere på kvinnesiden. I tyske Dresden ble det nedtur for Maiken Caspersen Falla og co. da ingen av dem tok seg til finalen.
Abonnent
Vintersport

Bøkko og Lunde Pedersen på pallen i EM-åpningen

Håvard Bøkko ble nummer to, mens Sverre Lunde Pedersen tok tredjeplassen på den innledende 500-meteren i allround-EM i Italia.
Abonnent
Vintersport

Lorentzen tapte terreng til EM-lederen

Håvard Holmefjord Lorentzen gikk en sterk 500 meter i Italia, men måtte nok en gang se seg slått av Kai Verbij, som festet grepet om gullet i sprint-EM.
Abonnent
Langrenn

Ida Eides donasjon av organer har hjulpet seks mennesker

Den tidligere langrennsløperen Ida Eide omkom på tragisk vis i september i fjor. Gjennom organdonasjon har hun gikk seks mennesker et bedre liv.
Abonnent