Halvorsen forbereder seg til årets utgave av Tour of Norway, som begynner 17. mai. Det skal sykles totalt fem etapper.

21-åringen snakket med Fædrelandsvennen om rittet da han var hjemme i forrige uke.

– Dette blir mer som et treningsløp, enn at jeg skal vinne løp med en gang. Det skal bli greit å komme i gang igjen, og det gleder jeg meg til, sa Halvorsen.

Joker-rytteren har slitt med skader og sykdom så langt denne sesongen, og står bokført med den ene seieren i Handzame Classic i 17. mars.

– Må bli enda sterkere

Hans fantastiske fjorårssesong, med gullet på fellesstarten i VM i U23-klassen som høydepunkt, har imidlertid gjort ham het for profflagene.

Halvorsen har allerede hatt samtaler med flere, deriblant Team Sky og Quickstep. Til Tour of Norway kommer også LottoNL-Jumbo for å snakke med sykkeltalentet.

Gino Van Oudenhove er sportsdirektør i Joker Icopal. Han tror ikke Halvorsen blir proff allerede neste sesong, slik som har vært planen tidligere.

– Jeg tror at Halvorsen kjører hos oss neste år, sier han i et intervju med TV 2.

– Han har gått glipp av en del i starten av sesongen, og han vet at han må bli enda sterkere. Det er dermed sagt at han ikke signerer for et lag, men å starte sesongen kan jeg se for meg at han gjør for oss, sier Van Oudenhove.

– Opplegg på minst tre år

– Jeg tror det er viktig for ham å være 100 prosent klar når han tar det steget, sier Van Oudenhove.

Han vil ikke si noe om hvilket profflag han mener Halvorsen bør signere for når den tid kommer.

– Mitt råd til ham er han får et opplegg på minst tre år, hvor vi ser de forskjellige stegene. Ikke noen Grand Tour de første året, det har vi snakket om med ham. Vi har en del forbilder i Norge som ikke har vært så bra, det må vi prøve å unngå, spesielt med et talent som Halvorsen, sier Van Oudenhove til kanalen.

Halvorsen har tidligere uttalt at han vil ta en beslutning om egen framtid i løpet av sommeren.