Sykkel

Sykkel-VM går glipp av millioner ved konkurs

Kulturdepartementet vil ikke gi momskompensasjon til Bergen 2017 hvis selskapet går konkurs. Millioner av kroner kan forsvinne for kreditorer som venter på penger.
Abonnent
Sykkel

Selskap begjærer sykkel-VM konkurs

– Vi håper dette medfører at vi får pengene våre, sier daglig leder Birger Hungerholdt i Interspons.
Abonnent
Sykkel

Kulturministeren vil ikke granske sykkel-VM nå

Trine Skei Grande (V) mener den økonomiske situasjonen til arrangørene angår det offentlige Norge, men departementet vil ikke foreta seg noe før endelig rapport kommer i sommer.
Abonnent
Sykkel

Budrunde om restene etter Possibility

Det er kommet konkrete bud på event-selskapet som i forrige uke gikk konkurs. Bobestyrer håper det foreligger en løsning før helgen.
Abonnent
Sykkel

Ber Regjeringen vurdere offentlig gransking av sykkel-VM

– Sykkel-VM-arrangørene opptrer som profesjonelle konkursryttere som nådeløst bruker andres penger uten engang å ha dårlig samvittighet for det, sier Kjersti Toppe (Sp).
Abonnent
Sykkel

Kristoffs nye sykkel koster 100.000 kroner

Dette er Alexander Kristoffs nye sykkel. Den er stivere og mer robust, og 30-åringen håper han skal få bedre betalt i jakten på nye triumfer.
Abonnent
Sykkel

Sykkel-Susanne legger grunnlaget i pappas bod

Storhaug-jenta Susanne Andersen har selv fått velge hvilke ritt hun skal kjøre i vår. I samtlige ritt blir hun lagets kaptein.
Abonnent
Sykkel

OL-sølvvinner i koma etter ulykke på trening

Jelle van Gorkom, som tok OL-sølv for Nederland i BMX-sykling i 2016, holdes i koma med kraniebrudd etter en ulykke under trening onsdag.
Abonnent
Sykkel

Selskap har sendt konkursvarsel til Bergen-VM

Birger Hungerholdts Interspons vil slå arrangøren av sykkel-VM i Bergen konkurs om de ikke får 1,8 millioner kroner innen 14 dager, bekrefter han til TV 2.
Abonnent
Sykkel

Sky satser på Halvorsen i Australia

Sky-laget satser på sin ferske rytter Kristoffer Halvorsen (21) under årets første worldtour-ritt Tour Down Under fra 16.–21. januar.
Abonnent
Sykkel

Sykkel-VM i Bergen er nyhetssaken som gjør flest glad

Donald Trump ble ikke helt overraskende mest omtalt i de norske nyhetene i 2017, men nordmenn mener at valget og sykkel-VM i Bergen ble best dekket.
Abonnent
Sykkel

UCI visste om underskuddet før andre kreditorer

Sykkelfesten i Bergen og omegnskommunene, er i ettertid blitt til et økonomisk uføre for både arrangørene og kreditorene.
Abonnent
Sykkel

Ber Team Sky suspendere Chris Froome

Bevegelsen for troverdig sykkelsport (MPCC) har bedt Team Sky om å suspendere Tour de France-vinneren Chris Froome til hans dopingsak har blitt løst.
Abonnent