Sykkel

– Himmalaiaen, hva er det jeg har sagt ja til?

En viking fra Kristiansand har slått leir i hagen til Inger Skålevik Olsen (65) og moren Oddrun Skålevik (91) i Landåslien under sykkel-VM.
Abonnent
Sykkel

Se videointervju med Halvorsen før start

Se videointervju med Kristoffer Halvorsen, landslagssjef Stig Kristiansen og sportsdirektør i Joker Icopal Gino van Oudenhove.
Abonnent
Sykkel

Folkets egen folkefest

Med Hagen og Kristoff på treningstur i retning Åsane var heiaropene i Laksebakken myntet på helt andre størrelser. På Odd og Ida, på Gunnar og Grace. Og Knut?
Abonnent
Sykkel

I dag kan denne lille gutten bli historisk

Allerede som 12–13-åring ble Kristoffer Halvorsen regelrett forbannet hvis han ikke vant sykkelritt. Det har ikke forandret seg. I dag kan han vinne sitt andre VM-gull på rad.
Abonnent
Sykkel

Slik ble VM-festen opplevd fra brannstasjonen

– Vi skulle svært gjerne vært del av folkehavet opp mot Fløyen nå, men vi får ta til takke med å følge med på TV.
Abonnent
Sykkel

Sykkel-VM har ikke bare vært god butikk for sentrumshandelen

Mens enkelte butikker på Bergen Storsenter opplever en eventyrlig vekst i handelen under sykkel-VM, ser mange forretninger i sentrum en markant svikt i omsetningen.
Abonnent
Sykkel

VM-vinneren hyller publikum i Bergen: – Takk, Norge

Sekundstrid, ville tilstander i bakken, dramatisk sykkelbytte, en by gått av hengslene, gull til Tom Dumoulin og selvfølgelig en aldri så liten regnbyge.
Abonnent
Sykkel

Bergen koker: Se bildene fra folkefesten her

Bergenserne har gått mann av huse for å få med seg dagens tempo opp til Fløyen. Se stort bildegalleri fra VM-festen her.
Abonnent