Mesterskap

«Nå starter Russlands VMs fest for alvor»

OM VM: Sjelden har så mye drømmer, håp og rubler vært knyttet til noe så enkelt som en fotballkamp. Russland er videre i VM etter straffedrama, skriver Russland-korrespondent Per Anders Johansen.
Abonnent
Mesterskap

Derfor er Bergen favoritt til å arrangere U23-EM

Det Europeiske Friidrettsforbundet (EA) har denne uken besøkt Bergen og Fana Stadion for å vurdere om Bergen skal bli vertskapsby for EM i friidrett U-23 i 2021.
Abonnent
Mesterskap

«Dette er idrett. Pedersen falt for egen tabbe.»

KOMMENTAR: Den som slår Sven Kramer - med fall, fortjener det meste. Men en tusendels uoppmerksomhet gjorde VM til et trist minne for Sverre Lunde Pedersen.
Abonnent
Mesterskap

Norge har med over 6000 astmadoser til OL

Olympiatoppen har sendt over 6000 doser med astmamedisin til vinter-OL. Det er flere ganger mer enn blant annet Finland og Sverige, melder NRK.
Abonnent
Mesterskap

Japansk OL-håp dopet konkurrent med steroider

Den japanske padleren Yasuhiro Suzuki er utestengt i åtte år fordi han puttet steroider i rivalens drikkeflaske slik at han ble dopingtatt.
Abonnent
Mesterskap

– Mye prestisje knyttet til dette

Korea-ekspert regner med at det blir stabilitet i regionen etter de positive samtalene mellom Sør- og Nord-Korea tirsdag.
Abonnent
Mesterskap

Gråtkvalt Skogrand etter finaletapet

– Det er en finale og da er man nødt til å være klar helt fra start, sier Stine Skogrand om grunnen til at gullet glapp.
Abonnent