Meninger

«Vinterens enkleste TIL-avgjørelse»

KOMMENTAR: At Anders Jenssen blir TIL-spiller i en alder av 25 år er et tankekors for klubben. Det viser at det finnes en vei inn på A-laget for lokale spillere – uten å måtte gå gjennom akademiet.
Abonnent
Meninger

Gambler Valnes bort VM-plassen?

KOMMENTAR: Erik Valnes (22) beskrives som «helt rå» i skimiljøet. Så rå at han tar et omstridt valg dagen før sesongens viktigste løp.
Abonnent
Meninger

«For små da storhet krevdes»

KOMMENTAR: De var på vei mot det store, de var blitt Norges idrettsyndlinger, det kunne bli gull. Trodde vi.
Abonnent
Meninger

«Rosenborg har et rykte å slite med»

KOMMENTAR: Det er slik rike klubber gjør det verden rundt. Handler først og betaler seg ut av problemene etterpå, skriver Ola Bernhus.
Abonnent
Meninger

«Han kan gjøre det mest usannsynlige TIL-comebacket»

KOMMENTAR: Alle elsker en god nordnorsk røverhistorie. Mohammed Ahamed (33) og TIL er derimot ikke en nyinnspilling av «Du skal høre mye» på Rorbua, selv om mange ved første øyekast kunne tro det.
Abonnent
Meninger

«Problemene er mange. Hvor skal Hødd starte?»

KOMMENTAR: Hvem blir ny daglig leder i Hødd? Hvordan skal Hødd fordele arbeidet som avtroppende sportssjef André Nevstad har gjort? Og – hvem skal trene Hødd i år?
Abonnent
Meninger

«Hvor kommer denne hjemlengselen fra?»

KOMMENTAR: Mens Norge koser seg med alle sine langrennsseire og synes at alt er i orden, er det krise det snakkes om ellers. Spesielt svenskene er opprørte.
Abonnent
Meninger

«Uten de russiske løperne er det ingen spenning igjen»

KOMMENTAR: Er det flere enn meg som knapt nok orker å reagere på dopingskandaler i idretten? For vi vet jo at det kommer stadig nye skandaler – uansett.
Abonnent
Meninger

Petter Northug, du er herved savnet!

KOMMENTAR: Forholdene var perfekte, Johannes Høsflot Klæbo kjemper for sammenlagtseieren og Tour de Ski er i gang. Men alt er ikke som før.
Abonnent
Meninger

Han er Manchester Uniteds julegave til supporterne

ANALYSE: Ansettelsen av Ole Gunnar Solskjær som midlertidig manager er Manchester Uniteds julegave til supporterne. De ansetter en ambassadør nesten like mye som en manager.
Abonnent
Meninger

«RBK tenkte like stort som United gjør nå»

KOMMENTAR: I Manchester nevnes Ole Gunnar Solskjær i samme slengen som Zinedine Zidane og Arsène Wenger. Det var navn på dette nivået RBK diskuterte på sensommeren.
Abonnent
Meninger

Disse fem punktene avgjorde storkampen

Fotballekspert Lars Tjærnås har sett nærmere på hvordan Liverpool slo Manchester United.
Abonnent
Meninger

Sarpsborg har fortalt oss noe vi ikke liker

KOMMENTAR: Nei, Sarpsborgs Europa-reise var ikke et eventyr. Men godt gjort – og litt ubehagelig for norsk klubbfotball.
Abonnent
Meninger

«Får Brann-treneren viljen sin i keepervalget?»

KOMMENTAR: Lars Arne Nilsen vil helst ikke satse på Markus Olsen Pettersen som førstekeeper. Men hva vil Brann som klubb? Og hvem bestemmer?
Abonnent
Meninger

Mannen som forandret skisporten

BAKGRUNN: Ingenting varer evig. Heller ikke for Petter Northug (32). Dette er historien om mannen, myten og de gullkantede øyeblikkene.
Abonnent
Meninger

Simos verste mareritt kan skje

KOMMENTAR: Gjermund Åsen spiller høyst sannsynlig for en annen klubb enn TIL når sesongen starter i mars. Norske, danske og polske klubber er mulige destinasjoner for trønderen.
Abonnent
Meninger

Tør vi stole på Emils russiske overmann?

KOMMENTAR: Kun én løper var i stand til å hamle opp med Emil Iversen. Treneren til Aleksander Bolsjunov har tidligere vært utestengt for doping.
Abonnent
Meninger

«TIL fyller snart 100 år. Ka så?»

KOMMENTAR: Skrinlegg TIL-drømmen om suksess i 2020. Det gjør klubben bedre rustet til å lykkes, skriver sportsredaktør Rune Robertsen.
Abonnent
Meninger

«Fotballens nyeste idé er direkte kvalmende»

ANALYSE: Tenk deg at det arrangeres fest i borettslaget ditt. Da du banker på døren, får du beskjed om å snu. For denne festen er kun for de ti rikeste og peneste i gaten, skriver Lars Tjærnås.
Abonnent
Meninger

Per, dette TIL-kaoset må du rydde opp i!

KOMMENTAR: TIL er i full fart mot en uviss fremtid på mange fronter. Hyttekongen skulle rydde opp, men må i stedet se at prosjektet hans er i ferd med å havarere.
Abonnent
Meninger

Wilhelmsen vil ikke kjøpe TIL – hva gjør klubben nå?

KOMMENTAR: Gunnar Wilhelmsen (61) er TIL-mannen som har flørtet med å kjøpe seg inn klubben i årevis. Hans investerings-nei betyr at usikkerheten på Alfheim blir enda større.
Abonnent
Meninger

«Høgli-bildet som forteller alt»

KOMMENTAR: Å sette seg klubben foran seg selv kan alle fotballspillere si. Tom Høgli er en av få som faktisk gjør det.
Abonnent