Meninger

«TIL fyller snart 100 år. Ka så?»

KOMMENTAR: Skrinlegg TIL-drømmen om suksess i 2020. Det gjør klubben bedre rustet til å lykkes, skriver sportsredaktør Rune Robertsen.
Abonnent
Meninger

«Fotballens nyeste idé er direkte kvalmende»

ANALYSE: Tenk deg at det arrangeres fest i borettslaget ditt. Da du banker på døren, får du beskjed om å snu. For denne festen er kun for de ti rikeste og peneste i gaten, skriver Lars Tjærnås.
Abonnent
Meninger

Per, dette TIL-kaoset må du rydde opp i!

KOMMENTAR: TIL er i full fart mot en uviss fremtid på mange fronter. Hyttekongen skulle rydde opp, men må i stedet se at prosjektet hans er i ferd med å havarere.
Abonnent
Meninger

Wilhelmsen vil ikke kjøpe TIL – hva gjør klubben nå?

KOMMENTAR: Gunnar Wilhelmsen (61) er TIL-mannen som har flørtet med å kjøpe seg inn klubben i årevis. Hans investerings-nei betyr at usikkerheten på Alfheim blir enda større.
Abonnent
Meninger

«Høgli-bildet som forteller alt»

KOMMENTAR: Å sette seg klubben foran seg selv kan alle fotballspillere si. Tom Høgli er en av få som faktisk gjør det.
Abonnent
Meninger

Norge var skuffende. Med ett unntak.

KOMMENTAR: De norske spillerne hadde kanskje viljen, men de var ikke lure nok. Da ble det ganske ensformig, skriver Ola Bernhus.
Abonnent
Meninger

Enklere vei til EM? Nei, den er tøffere.

OM FOTBALL: Landslagsfotballens nye konkurranseformat kan minne om en humpete kjerrevei. Men fortsatt gjelder det viktigste: Å vinne fotballkamper.
Abonnent
Meninger

«Kampene mellom disse lagene skuffer aldri»

KOMMENTAR: Nok en gang hadde lokaloppgjøret mellom Lillestrøm og Vålerenga alt som trengs for å diskuteres lenge.
Abonnent
Meninger

«TIL vil selge Bakenga raskest mulig»

KOMMENTAR: Tålmodigheten på Alfheim er oppbrukt. TIL ønsker å kvitte seg med Mushaga Bakenga – om mulig i sommer. Det har begge parter godt av.
Abonnent
Meninger

«TIL vil aldri få en ny Sigurd Rushfeldt»

KOMMENTAR: Å gjenskape Sigurd Rushfeldts status i Tromsø er utenkelig. Heldigvis skal ikke Runar Espejord føle akkurat dét presset når han nå er i ferd med å legge grunnlaget for en fin karriere.
Abonnent
Meninger

Denne danske triumfen bør gi norsk tro

God organisering, hardt arbeid og mye flaks har ført Danmark videre i VM. Dit kan Norge også komme. Om litt.
Abonnent
Meninger

Om TIL kan ta medalje? Ja visst.

KOMMENTAR: Ikke har han penger å bruke. Den beste spilleren er skadet. På benken er spillere stort sett uten framtid i klubben. Simo Valakaris TIL ser likevel ut til å være ustoppelige på vei mot norgestoppen.
Abonnent
Meninger

Fotball-VM: Hvem skal du holde med? Og hvem skal du holde mot? (del II)

KOMMENTAR: Endelig! I dag starter VM, og vi har foran oss en måned med opp- og nedturer. 32 nasjoners landslag skal spille totalt 64 kamper, før vi om en måned kan slå fast hvilken nasjon som kan gå rundt og kalle seg verdens beste fotballnasjon i de neste fire årene.
Abonnent