Meninger

Norge var skuffende. Med ett unntak.

KOMMENTAR: De norske spillerne hadde kanskje viljen, men de var ikke lure nok. Da ble det ganske ensformig, skriver Ola Bernhus.
Abonnent
Meninger

Enklere vei til EM? Nei, den er tøffere.

OM FOTBALL: Landslagsfotballens nye konkurranseformat kan minne om en humpete kjerrevei. Men fortsatt gjelder det viktigste: Å vinne fotballkamper.
Abonnent
Meninger

«Kampene mellom disse lagene skuffer aldri»

KOMMENTAR: Nok en gang hadde lokaloppgjøret mellom Lillestrøm og Vålerenga alt som trengs for å diskuteres lenge.
Abonnent
Meninger

«TIL vil selge Bakenga raskest mulig»

KOMMENTAR: Tålmodigheten på Alfheim er oppbrukt. TIL ønsker å kvitte seg med Mushaga Bakenga – om mulig i sommer. Det har begge parter godt av.
Abonnent
Meninger

«TIL vil aldri få en ny Sigurd Rushfeldt»

KOMMENTAR: Å gjenskape Sigurd Rushfeldts status i Tromsø er utenkelig. Heldigvis skal ikke Runar Espejord føle akkurat dét presset når han nå er i ferd med å legge grunnlaget for en fin karriere.
Abonnent
Meninger

Denne danske triumfen bør gi norsk tro

God organisering, hardt arbeid og mye flaks har ført Danmark videre i VM. Dit kan Norge også komme. Om litt.
Abonnent
Meninger

Om TIL kan ta medalje? Ja visst.

KOMMENTAR: Ikke har han penger å bruke. Den beste spilleren er skadet. På benken er spillere stort sett uten framtid i klubben. Simo Valakaris TIL ser likevel ut til å være ustoppelige på vei mot norgestoppen.
Abonnent
Meninger

Fotball-VM: Hvem skal du holde med? Og hvem skal du holde mot? (del II)

KOMMENTAR: Endelig! I dag starter VM, og vi har foran oss en måned med opp- og nedturer. 32 nasjoners landslag skal spille totalt 64 kamper, før vi om en måned kan slå fast hvilken nasjon som kan gå rundt og kalle seg verdens beste fotballnasjon i de neste fire årene.
Abonnent
Meninger

TIL skylder Magnus Andersen en verdig avskjed

KOMMENTAR: Hvis denne våren er siste kapitlet i Magnus Andersens fine TIL-karriere bør det skje på en ryddig og profesjonell måte.
Abonnent
Meninger

Vil vi betale prisen for å få Norge til VM?

KOMMENTAR: Det finnes mange og helt forskjellige veier til suksess i fotball. Norge må finne en egen vei basert på egne verdier, skriver Ola Bernhus.
Abonnent
Meninger

Helleland fikk seg en rett på tygga

KOMMENTAR: Nei, var det noe annet å vente. En norsk statsråd, ganske ny i idretten, forsøkte å modernisere WADA, skriver Ola Bernhus.
Abonnent
Meninger

«AaFK har fortsatt mye å gå på»

KOMMENTAR: 16 av 18 poeng er mer enn godkjent av AaFK, men fortsatt har laget mye å gå på, skriver sportsleder i Sunnmørsposten Helge Skuseth.
Abonnent
Meninger

Dette nordnorske TIL-laget er det lett å være glad i

KOMMENTAR: Sju nordlendinger, to trøndere, en østlending og en finne herjer for TIL i Eliteserien. Det er vanskelig å be om en bedre miks av spillere enn akkurat det.
Abonnent