Idrettspolitikk

Russerens erkjennelse: – Alt er ikke fiksjon og fantasi

Ivan Skobrev går mot strømmen blant Russlands OL-utestengte utøvere. Skøyteprofilen avfeier ikke alt dopingvarsleren Grigorij Rodtsjenkov har avdekket.
Abonnent
Idrettspolitikk

Idrettskretsledere mener tilliten kjapt må gjenopprettes

Tilliten til norsk idrett og dens ledelse blir mer og mer frynsete og tynnslitt etter avsløringer om stort forbruk av fellesgodene gjennom konsulenthjelp og vesentlig alkoholforbruk på samlinger og middager i regi av Norges idrettsforbund.
Abonnent
Idrettspolitikk

Norge nekter å sende dopingkontrollører til OL

Nytt regelverk til tross: Ingen tar ansvar for å betale dopingjegere under OL. Konsekvensen er at ingen norske kontrollører drar til Pyeongchang.
Abonnent
Idrettspolitikk

TV 2-kolleger forteller om trakasseringen fra Wathne

Flere tidligere og nåværende TV 2-ansatte sier Davy Wathne (67) kom med seksualiserte kommentarer og oppførte seg særlig krenkende overfor kvinner. «Garderobeprat», mener TV 2-profilen.
Abonnent
Idrettspolitikk

FIFA varsler nye opplysninger om russisk doping

FIFA opplyste fredag at de neste uke trolig får ny informasjon fra WADA som kan underbygge beskyldningene om doping i russisk fotball.
Abonnent
Idrettspolitikk

Putin avviser russisk OL-boikott

Russlands president Vladimir Putin avviser at det kan bli aktuelt for russiske utøvere å boikotte vinterlekene i Pyeongchang som følge av utestengelsen.
Abonnent
Idrettspolitikk

- De stikker hodet i sanden

Vitalij Mutko er utestengt fra OL på livstid av IOC. Likevel er han fortsatt lederen for fotball-VM neste år.
Abonnent
Idrettspolitikk

Norsk IOC-topp skjønner Bjørgens dopingutspill

Norges IOC-medlem tør ikke spekulere i om Russland blir utestengt fra OL i Pyeongchang. Men Kristin Kloster Aasen er trygg på at avgjørelsen er velbegrunnet og skikkelig.
Abonnent