Carlos Tévez ble verdens best betalte fotballspiller da han signerte for Shanghai Shenhua i år. Ifølge flere medier, blant annet britiske Daily Mail, skal argentineren få hele 6,4 millioner kroner i ukelønn av klubben, og det var knyttet store forventninger til overgangen.

Men 33-åringen har ikke slått til, og har levert bare to mål på hans så langt tolv kamper i den kinesiske ligaen. I forrige uke sa treneren Gus Poyet takk for seg etter tapet mot Henan Jianye. Lagets nye trener, Wi Jingui, er svært lite imponert over formen til Tevez.

– Han vil bli informert om mine taktiske planer, men jeg kommer ikke til å ta han ut til å spille. Han er ikke klar fysisk, han er ikke i god nok form. Han er overvektig, sier treneren, ifølge fotballmagasinet Fourfourtwo.

Den samme karakteristikken får også Fredy Guarín, som i fjor ble hentet til Kina fra Inter Milan.

– Jeg må ta ansvar for laget, og spillerne også. Om du ikke kan gjøre alt du kan for å spille, er det ikke noen vits å velge deg. Jeg har trent mange store stjerner, og jeg velger aldri spillere basert på ryktet, sier han.

Shanghai-laget ligger nå åtte poeng fra nedrykksplass etter 23 kamper, og møter i helgen byrival Shanghai SIPG, med Oscar og Hulk på banen, og Andre-Villas Boas på trenerbenken.